Telefondan boş yere bildirim sesi geliyor

Bu konuyu okuyanlar

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Selam,başlıkta açıklayamadım ama Samsung telefondan bisiklet zili gibi bildirim ses geliyor. Acaba bildirim mi geldi diyerek bakıyorum bildirim paneli boş? Zaten bildirim sesi başka bir ses + erişebilirlikten bildirim hatırlatıcısına da baktım o da kapalı. Yardım edebilir misiniz?

Toprak Kokusu

⛓️
Reaksiyon puanı
6,031
Telefonun modeli ne?
Ayarlar>bildirimler'den en son gelen bildirimlerdeki uygulamalardan biridir zannımca

grbzz

Müdavim
Emektar
Reaksiyon puanı
9,769
Durum çubuğu kısmında bildirim seçeneğini -değilse- tüm bildirimler olarak seçin.
Sık bildirim gelen uygulamar eğer uyku modunda ise ses gelip bildirimin kendisi gelmeyebilir o yüzden onları uyku modundan çıkarın.
Bildirim hatırlatıcısı açıksa bildirimler tekrarlayabilir bu ayarı da kapatın.
Bunları bir deneyin, tekrarlarsa yeniden bakalım.

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24

Ekli dosyalar

• 6E3E7E36-0EE0-466F-BF78-0F1BB1619CB4.jpeg
    6E3E7E36-0EE0-466F-BF78-0F1BB1619CB4.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 1,175

Toprak Kokusu

⛓️
Reaksiyon puanı
6,031
Ss alıp kendime atmaya üşendim,buyrun
İyi fikirmiş 😀
Bildirim kısmı düşündüğüm gibi değil, telefon kurcalansa bulunur da şimdi bisürü ss isteyemem. Bir tanıdigimda j7 prime var, j7 ile pek farklı olacağını sanmıyorum. Ondan alıp inceleyip size iletsem olur mu acaba?

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
İyi fikirmiş 😀
Bildirim kısmı düşündüğüm gibi değil, telefon kurcalansa bulunur da şimdi bisürü ss isteyemem. Bir tanıdigimda j7 prime var, j7 ile pek farklı olacağını sanmıyorum. Ondan alıp inceleyip size iletsem olur mu acaba?
Yok hiç zahmet etmeyin,çözdüm sonunda😅. Yardımınız için çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim (e-posta bildirimiymiş hatta sesin adı da postmanmiş😂) şu kısımda buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durum çubuğu kısmında bildirim seçeneğini -değilse- tüm bildirimler olarak seçin.
Sık bildirim gelen uygulamar eğer uyku modunda ise ses gelip bildirimin kendisi gelmeyebilir o yüzden onları uyku modundan çıkarın.
Bildirim hatırlatıcısı açıksa bildirimler tekrarlayabilir bu ayarı da kapatın.
Bunları bir deneyin, tekrarlarsa yeniden bakalım.
Buldum sorunu teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Yok hiç zahmet etmeyin,çözdüm sonunda😅. Yardımınız için çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim (e-posta bildirimiymiş hatta sesin adı da postmanmiş😂) bildirim sesi kısmındaydı

Buldum sorunu teşekkür ederim yardımlarınız için :)

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
J7 de bu problem daha çok oluyormuş daha önceden de duymuştum

Son mesajlar