O zaman sıkıntı da yok. Tarama sonucu temizse sıkıntı yok. Zaten Google topluyor verileri rahat olun az.selamlar, bugün telefondan Eba ya girmem gerekiyor. Fakat virüs vardır diye korkuyorum. Telefonumda 2 antivirüs var devamlı tariyorum bir şey yok.
neye göre telefonunda virüs var şüphesinei girdiniz.kendi kendine uygulamalar vbmi acılıyor yada ısınma gibi bir sorunumu varselamlar, bugün telefondan Eba ya girmem gerekiyor. Fakat virüs vardır diye korkuyorum. Telefonumda 2 antivirüs var devamlı tariyorum bir şey yok.
hocam genemi .selamlar, bugün telefondan Eba ya girmem gerekiyor. Fakat virüs vardır diye korkuyorum. Telefonumda 2 antivirüs var devamlı tariyorum bir şey yok.
taktımmı tam takıyor .Kusura bakma kardeş de, sen virüslerle neden bu kadar kafayı bozdun? Hasta filan mı oldun? Eğer sağlık yönünden bir rahatsızlık var ise doktora git, bunu dikkate al çünkü takıntılarını iyi yönetemez isen hayatın işkenceye dönüşür.
Bunu hakaret şeklinde yazma, güzel bir dil ile kalp kırmadan, çocuğu üzmeden, korkutmadan yaz. Esefle kınıyorum seni.Psikolojik sorunlu...
Bir çok kez söyledim.Hastalığın ayıbı mı olur?Bunu hakaret şeklinde yazma, güzel bir dil ile kalp kırmadan, çocuğu üzmeden, korkutmadan yaz. Esefle kınıyorum seni.
orası oylede anksiyette veya hastalıgı neye benziyorsa psikolijide onu söylesiniz daha iyidi ama siz bilirsiniz.Bir çok kez söyledim.Hastalığın ayıbı mı olur?
Psikolog değiliz ?orası oylede anksiyette veya hastalıgı neye benziyorsa psikolijide onu söylesiniz daha iyidi ama siz bilirsiniz.
Konumuz o değil, senin hastalığı söyleme biçimin. Çocuğu üzersen hastalığından korkar veya utanır eğer hasta ise tabi... Hiç bir şeyi de olmayabilir ama yine de doktora gitmesi gerekir takıntısı olmuş çünkü. eğer sen böyle pat diye hakaretvari yazarsan çocuk doktora da gitmez.Bir çok kez söyledim.Hastalığın ayıbı mı olur?
Güzelce de yazdık.Ben hariç bir çok kişi yazdı ama nafile.Konumuz o değil, senin hastalığı söyleme biçimin. Çocuğu üzersen hastalığından korkar veya utanır eğer hasta ise tabi... Hiç bir şeyi de olmayabilir ama yine de doktora gitmesi gerekir takıntısı olmuş çünkü. eğer sen böyle pat diye hakaretvari yazarsan çocuk doktora da gitmez.
O zaman susmayı dene.Güzelce de yazdık.Ben hariç bir çok kişi yazdı ama nafile.
Sen susmayı denesen güzel olacak.O zaman susmayı dene.
Ya güzel söyle ya da yapabilirsen eğer susmayı dene.
Milleti azarlama veya küçümseme çünkü hastalık konusu özellikle psikolojik hastalıklar konusu hassas bir konudur.