Yardım Telefonda virüs varmış gibi geliyor

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
selamlar, bugün telefondan Eba ya girmem gerekiyor. Fakat virüs vardır diye korkuyorum. Telefonumda 2 antivirüs var devamlı tariyorum bir şey yok.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
selamlar, bugün telefondan Eba ya girmem gerekiyor. Fakat virüs vardır diye korkuyorum. Telefonumda 2 antivirüs var devamlı tariyorum bir şey yok.
O zaman sıkıntı da yok. Tarama sonucu temizse sıkıntı yok. Zaten Google topluyor verileri rahat olun az.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
neye göre telefonunda virüs var şüphesinei girdiniz.kendi kendine uygulamalar vbmi acılıyor yada ısınma gibi bir sorunumu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam genemi :smile:.

kirpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Kusura bakma kardeş de, sen virüslerle neden bu kadar kafayı bozdun? Hasta filan mı oldun? Eğer sağlık yönünden bir rahatsızlık var ise doktora git, bunu dikkate al çünkü takıntılarını iyi yönetemez isen hayatın işkenceye dönüşür.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Kusura bakma kardeş de, sen virüslerle neden bu kadar kafayı bozdun? Hasta filan mı oldun? Eğer sağlık yönünden bir rahatsızlık var ise doktora git, bunu dikkate al çünkü takıntılarını iyi yönetemez isen hayatın işkenceye dönüşür.
taktımmı tam takıyor :smile: .

kirpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bir çok kez söyledim.Hastalığın ayıbı mı olur?
Konumuz o değil, senin hastalığı söyleme biçimin. Çocuğu üzersen hastalığından korkar veya utanır eğer hasta ise tabi... Hiç bir şeyi de olmayabilir ama yine de doktora gitmesi gerekir takıntısı olmuş çünkü. eğer sen böyle pat diye hakaretvari yazarsan çocuk doktora da gitmez.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Konumuz o değil, senin hastalığı söyleme biçimin. Çocuğu üzersen hastalığından korkar veya utanır eğer hasta ise tabi... Hiç bir şeyi de olmayabilir ama yine de doktora gitmesi gerekir takıntısı olmuş çünkü. eğer sen böyle pat diye hakaretvari yazarsan çocuk doktora da gitmez.
Güzelce de yazdık.Ben hariç bir çok kişi yazdı ama nafile.

kirpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Güzelce de yazdık.Ben hariç bir çok kişi yazdı ama nafile.
O zaman susmayı dene.

Ya güzel söyle ya da yapabilirsen eğer susmayı dene.

Milleti azarlama veya küçümseme çünkü hastalık konusu özellikle psikolojik hastalıklar konusu hassas bir konudur.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
O zaman susmayı dene.

Ya güzel söyle ya da yapabilirsen eğer susmayı dene.

Milleti azarlama veya küçümseme çünkü hastalık konusu özellikle psikolojik hastalıklar konusu hassas bir konudur.
Sen susmayı denesen güzel olacak.