Telefonda ram in yüksek olması internet hızını etkiler mi?

efeyusuf26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon almayı düşünüyorun s3mini ve lumıa620 arasında kaldım oyunlarla pek işim olmaz

telefonda benim icin onemlı olan şıklık ve internet hızı

genelde internette takılarak muzık dinleyerek gecırırım

böyle oldugu icin lumıa bana daha yakın gelıyor hem ustelık onda mıx radıo da var

sizce s3mini mi almalıyım yoksa lumıa620 mi

lumıa nın rami 1 gb olsaydı hıc boyle bır tereduut etmıyecektım internet konusunda sizce hangısı daha iyi

duydklarıma göre android (jelly bean) s3mini de kasma yapabılıomus lumıa ise ole deılmıs bana yardım edebılecek var mı

egecano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen muzik ve internet icin alacaksin anlasilan. Kesinlikle lumia 620 al. Kararindan hic sasma. Ve ram internet hizini ile degil,uygulama calistirirken telefonun kasmasi ile alakalidir

efeyusuf26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerin için saol bende oyle dusunuodum
kararım bellı oldu lumıa:thumbup1:

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Lumia al derim ben de hem düşük bütçe için kesinlikle Androidi önermem çünkü Android yüksek sistem gerektirir

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dolayli yollardan azda olsa ram net hizini etkiler :)

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Windows phoneların internet performansı çok yüksektir bir testte lumia 620 web performansı S3 ten bile fazla çıkmıştı.

tekkebey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 mini internete 14,4 mbps den bağlaniyor
lumia 620 internete 21 mbps den bağlaniyor.

Aradaki farka sen karar ver

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HATTA YAKINLARINDA İPHONE 4 - 4S FALAN VARSA ONLARIN İNTERNETİNİ TEST EDEBİLİRSİN.İPHONE 4 VE 4S 21 MBPS İLE İNTERNETE BAĞLANIYOR.İPHONE 5 42 MBPS İLE, XPERİA SP 42 MBPS İLE İNTERNETE BAĞLANIYOR

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 mini internete 14,4 mbps den bağlaniyor
lumia 620 internete 21 mbps den bağlaniyor.

Aradaki farka sen karar ver

HATTA YAKINLARINDA İPHONE 4 - 4S FALAN VARSA ONLARIN İNTERNETİNİ TEST EDEBİLİRSİN.İPHONE 4 VE 4S 21 MBPS İLE İNTERNETE BAĞLANIYOR.İPHONE 5 42 MBPS İLE, XPERİA SP 42 MBPS İLE İNTERNETE BAĞLANIYOR

Pardon ? arasındaki gerçek fiziki farkı yaşadığımız ülke şartlarında sana zahmet olmaz ise sen açıklar mısın abi ?

tekkebey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandiğiniz operatöre ve hdspa bağlanti hizina göre bağlantiniz değişir.yani;
s3 mini kullaniyorsaniz saniyede ortalama 1,44 mb veri çekersin.
Lumia 620 kullaniyorsan saniyede ortalama 2 mb veri çekersin
iphone 5 veye xperia z-sp gibi bi cihaz kullaniyorsan saniyede ortalama 4-4,5 mb veri çekersin.
çektiğin veriler senin internete bağlanma hizini gösterir.yani telefonundan bir internet adresini yazdğinda iphone 5 te atiyorum 1 saniyede lumiada 2 saniyede s3 minide 3 saniyede açarsin.telefonun diğer donanimsal özellikleri bunu çok çok çok etkilemez.
Ben bilgisarciyim bu arada.bana öyle konularla geldiler ki...araştirmak farz oldu.meselaa ben galaxy wonder kullaniyorum 7,2 mbps bağlanti hizi var.bilmeden aldim.sonra aldiğima pişman oldum :)

KULLANDIĞINIZ OPERATÖRE VE HDSPA BAĞLANTI HIZINA GÖRE BAĞLANTINIZ DEĞİŞİR.YANİ;
S3 MİNİ KULLANIYORSANIZ SANİYEDE ORTALAMA 1,44 MB VERİ ÇEKERSİN.
LUMİA 620 KULLANIYORSAN SANİYEDE ORTALAMA 2 MB VERİ ÇEKERSİN
İPHONE 5 VEYE XPERİA Z-SP GİBİ Bİ CİHAZ KULLANIYORSAN SANİYEDE ORTALAMA 4-4,5 MB VERİ ÇEKERSİN.
ÇEKTİĞİN VERİLER SENİN İNTERNETE BAĞLANMA HIZINI GÖSTERİR.YANİ TELEFONUNDAN BİR İNTERNET ADRESİNİ YAZDĞINDA İPHONE 5 TE ATIYORUM 1 SANİYEDE LUMİADA 2 SANİYEDE S3 MİNİDE 3 SANİYEDE AÇARSIN.TELEFONUN DİĞER DONANIMSAL ÖZELLİKLERİ BUNU ÇOK ÇOK ÇOK ETKİLEMEZ.
BEN BİLGİSARCIYIM BU ARADA.BANA ÖYLE KONULARLA GELDİLER Kİ...ARAŞTIRMAK FARZ OLDU.MESELAA BEN GALAXY WONDER KULLANIYORUM 7,2 MBPS BAĞLANTI HIZI VAR.BİLMEDEN ALDIM.SONRA ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM :)

efeyusuf26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam lumia almamam için hiç bir sebeb kalmadı artık:dirol:

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 620 de ses çıkışı felaket.kulaklığı bilmem ama.hoparlörü berbatmış öylee duydum arada cızırtılar falan geliyomuş.

Reaksiyon puanı
16,128
lumia 620 de ses çıkışı felaket.kulaklığı bilmem ama.hoparlörü berbatmış öylee duydum arada cızırtılar falan geliyomuş.

onu diyenler kulaklık girişine eline geçen her dandik hopörlörü takıp bozuyor teli sonra sesi cızırtılı diyorlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum lumia 620. Çok güzel bir telefon ve android den çok daha hızlı ben 620 yi tavsiye ediyorum