Telefonda kocanın sevişmesini dinlemek!

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Dile kolay tam 34 yıllık bir evlilik... Benim yaşımdan bir fazla. İsimler hiç önemli değil ama olay kaç yıllık olursa olsun, insanın etinden et koparan cinsten... Belli ki hanımefendi şüpheleniyormuş. Yoksa "Haydi aşkım görüşürüz" dedikten sonra telefonumuzu kapatırız. Karşı tarafın kapatıp kapatmadığına bakmayız.

KAÇ KADIN DAYANIR?
Ama hanımefendiyi şeytan dürtmüş, beyefendinin de bu kez şansı yaver gitmemiş. Ve, beyefendi yanındaki kadına dünyanın en güzel laflarını söyleyip, ardından sevişmeye başladıklarında 34 yıllık eşi ve kızları da odadaymış! Yani beyefendinin kapatmadığı, 'no' yerine 'yes'e bastığı telefonun öbür ucundalarmış. Eminim o beyefendi, o an Önder Sav'ın yerinde olup Vakit gazetesi, hatta Mossad veya CIA tarafından dinlenmeyi tercih ederdi. Peki ya sevgilisini, kocasını o halde dinlemeye, hem de iki saat dinlemeye kaç kadın dayanabilir? Duymaya alışık olduğu ve duyduğunda kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren kelimelerin bir başkasına söylendiğini duymanın ruhun derinliklerinde yaratacağı yıkıntıyı hayal bile edemiyorum. Ya 'birtaneniz'in başka bir kadının üzerinde boşalırken çıkaracağı sesler, fısıldayacağı kelimeler? Sanırım ben durumu anladıktan sonra kapatırdım telefonu... Ve o sinirle yeniden arayıp, sevgilimin ebesine karşı duyduğum temiz duyguları paylaşırdım onunla. Sevişmeyi filan dinleyemezdim. Çocuklarıma asla dinletmezdim. Bu konuyla tek başıma yüzleşirdim. Bu konu üzerinde empati yapmak çok güç. Siz olsanız ne yapardınız?

Rahşan GÜLŞAN/ Sabah

sp.gif

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Durumu anladığım anda telefonu kapatırım ve hiç bir açıklama yapmadan arkamı döner giderim ondan bir açıklama beklemem zaten söyleyecek birşey de yoktur herşey bitmiştir.

Bu da acıların en büyüğüdür sanırım Allah kimseye yaşatmasın kimseyi şaşırtmasın ne denir ki böyle bir durum karşısında...!

Paylaşım için teşekkürler Emelim... :)

batigol-7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi dinliyoda kızlarına niye dinletiyo ? dinlicekse bile insan bir iki dakka dinler olayı anlar ve kapatır bunun gerisi biraz iğrençlik hedme kızlarıyla birlikte , burda ben dinleyenleri ayrıca kanunen kişilik haklarına özgürlüklerine saldırıdan suçlanabilir diye düşünüyorum , baktınız adam işi ilerletiyo kapatın bi anne nasıl kızlarıyla (2 saat sürmsi imkansız) bir sevişmenin tamamını dinliyo nasıl bir rahatsızlıktır bu anlayamadım.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Bu da acıların en büyüğüdür sanırım Allah kimseye yaşatmasın kimseyi şaşırtmasın ne denir ki böyle bir durum karşısında...!

Kesinlikle ne denir ki sadeece öylece bakakalınır sanırım. :mad:

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
vururum ikisini de...her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorlarsa...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kadın da sapık mıdır nedir boşalma anını bile dinlemiş. iyrenç.

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Umarım hiçbirimiz böyle bir durumla karşılaşmayız. Ne şerefsiz insanlar var madem başkasıyla ilgileniyorsun ayrıl eşinden.

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ne yaaa... alacakaranlık kuşağı gibi bi şey... acaba odada daha sonra neler oldu? sakın hepsi birden grup .................................

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yol Ver gitsin Seni düğşünmeyeni Ben hiç Düşünmem Basımıda Belaya Sokma git Derim Ne Halin Varsa gör bende keyfime bakarım:)

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yorum bile yapamadım çok kötü bir durum ya ne denir ki?

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
hiç bir kadının bu duruma 2 saat dayanabileceğini düşünmüyorum. :S "sallama bi yazı bence" diyip köşeyazısının içine turp suyu sıkayım bari :D

Rüştü KÖKLEMEZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah adama yardım etsin bu kadının elinden cekeceği vardır.kadın bunu belki hak etmiştir cok meraklı olduğu belli.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Haketmek mi ilginç bir yaklaşım kadın farzedelim ki kötü yine de bunu yapma hakkı doğmaz olmuyorsa yürümüyorsa ayrılırsın gözünün içine baka baka yalan söyleyerek kimseyi saf yerine koymak gibi bir hak olamaz.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
arkadaşım, okuduğun yazıdan bunları çıkarttıysan sana koca bir YUH diyorum, başka da bişiiii demiyorum.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kadında pek normal sayılmaz. Sen ne dinlersin ki okadar ... kanıtlar hazır boşanma kağıdını cebine koymuşsun bi dur de kendine kulalarına...

Belkide kocasını performans ölçümüne tabi tutmuştur :D

pr6tisy3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neresinden bakarsanız bakın iki taraf içinde zor bir durum ama aşılmayacak bir konu değil 34 yıllık bir beraberlik böyle bir telefon ilişkisiyle bitirilmez eksiklikler tartışılır kusurlar giderilir adam eşinden görmek istediği ilgiyi görmüyorsa elbette değişiklik arayacak kadın içinde aynı şey geçerli eşler arasındaki kopukluklar genelde cinsel anlaşmazlıklardan çıkıyor ve iletişim kopukluğundan karşılıklı açıklık şart kısacası sawaş zamanı her şey mubahtır bu benim tespitim tabi özel konular gerekli yerlerde konuşulmalı iki cins te ne istedilerini açıkça ifade edebilmeli ve her şey aralarında kalmalı kesinlikle sızmamalı ....