Telefonda Hafıza Sorunu

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar daha 1 hafta önce lg l70 telefonumu aldım. bu süre içinde de birçok uygulama yükledim. hepsini de sd kartıma taşıdım. fakat telefon hafızası şu anda dolu güzüküyor. yüklediğim uygulamalar da toplam 1 gb alan kaplıyor. telefon hafızası 4 gb sd kart hafızası 8 gb
bu konuyla ilgili 2 tane sorum olucak :
1-) google play\'den indirdiğim uygulamaları direk sd kart\'a yükleyebilir miyim?
2-) artık nasıl uygulama yükleyeceğim çünkü sd kart\'a taşıdığım halde dolu gözüküyor

(telefon android 4.4)

şimdiden teşekkürler arkadaşlar
:confused1::confused1::confused1:

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla ;

1-Eğer uygulamada sd card taşıma özelliği var ise taşırsın yok ise dahili hafızada kalır.
2-Telefonu root yaparak (ilgili programlar mevcut link2sd gibi) sd card'a taşıyabilirsin.

Ek olarak lg g2 16 gb olarak satılıyor ancak kullanıcıya 12 gb gibi bir alan kalıyoro 4gb gibi alana andorid ve firmanın yazılımları kuruluyor,anlıycağın 4 gb hafıza var ancak sana 1 yada 2 gb kalıyordur.

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla ;

1-Eğer uygulamada sd card taşıma özelliği var ise taşırsın yok ise dahili hafızada kalır.
2-Telefonu root yaparak (ilgili programlar mevcut link2sd gibi) sd card'a taşıyabilirsin.

Ek olarak lg g2 16 gb olarak satılıyor ancak kullanıcıya 12 gb gibi bir alan kalıyoro 4gb gibi alana andorid ve firmanın yazılımları kuruluyor,anlıycağın 4 gb hafıza var ancak sana 1 yada 2 gb kalıyordur.

cevabın için teşekkürler ama zaten ayarlarda uygulamalarıma girince uygulamayı taşıyabiliyosun bütün uygulamalarım sd içinde ama dolu gözüküyo bu arada söylediğim gibi telefonu yeni aldım bu yüzden şimdi root yapmak istemiyorum

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
depolama bölümünde uygulamaların kurulacağı yer gibi bi seçenek varmı bak bi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yha onu değilde başka bişey sorcam uygulamaları taşıyorum ama önce apk sını indiriyor zaten play store onlar kaplıyormuş bunu öğrendim ama bu kalıntıları nasıl silcem onu bilmiyorum lütfen cevap veriin

B

baris.kurt

SDN Okuru
valla kardes bendede ayni sorun var cozumunu bende ariyorum

L

LG kullanıcısı

SDN Okuru
Ya bendede aynı problem var telefonu yaklaşık 1 yıl önce aldım ilk başta herşeyi mükkemmeldi ama hafıza sorunu çıktı bende uygulamalardan sd karta atmama rağmen atılmış gösteriyo ama atmıyo. Hafıza hariç herşeyi güzel lg l70in ama hala lg g2 mini almadığıma yanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
almaz olaydım 5-6 uygulama indirebiliyorum yer yok dior hafıfa kartına taşınmıyor birçok şey, yer açamıorum