Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mukemmel birsey ya 3 gundur kesfettim 7 8 arkadas paso online atiyoruz ara sirada tek atiyorum botlara karsi yada online oynayanlara karsi cs 1.6 nin telefon versiyonu hersey ayni haritalar v.s..
Cok kolay 5 dkda alisiyorsun otomatik ates ediyor adamin ustune gelince adamlar ayarlamis yapmis valla 6 ya 6 atıyoruz elemanlarla 3 saattir kalkamadik başından
ya ufacık alette oyun mu olur telefonda ciddi anlamda oyun oynanamaz şahsi fikrimdir ha dolmuşta metroda ayakta değilsem açar skyforce tarzı arcade oyunları oynarım benim parmaklar büyük sığmıyor ekrana
5.5 inc ve üzeri icin idelai ben 7 plusta oynuyorum Iphone 5 s te bile oynayan arkadas var suan yanimda Onu bile sardi o ekranda dogru durust goremedigi halde )
5.5 inc ve üzeri icin idelai ben 7 plusta oynuyorum Iphone 5 s te bile oynayan arkadas var suan yanimda Onu bile sardi o ekranda dogru durust goremedigi halde )
ya mobilde seven çok tabi ama ben oyunu mobillde oynamıyorum bi değişik geliyor koca tv de oynamak varken 5.5 ich küccük tüp gibi kalıyor ama önemli olan sizin sevmeniz arakdaş ortamı en dandik oyunu bile sevdirir insana