Kirik ahmet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Acaba daha uygun 4gb redmi note 9s mı 6gb ramlik redmi redmi note 9 pro mu
Acaba daha uygun 4gb redmi note 9s mı 6gb ramlik redmi redmi note 9 pro mu
Allah bende ikisinde aynı sandıydım onu bende biliyoBirinde 6gb ram var diğerinde 4gb ram var.
Redmi note 9s mı redmi note 8 pro muBir telefonun içinde RAM olmasaydı uygulamalar arasında geçiş yaptığınızda uygulamalar tamamen kapanırdı, kısaca geçici olarak depolamadır fakat tek başına RAM miktarı bir etken değildir, bu ikili arasında değerlendirme yaparsak tek fark RAM miktarıdır ve müthiş bir fark hissettirmez, her ikisini de tercih edebilirsiniz (bence Note 9 Pro'yu tercih edin, arka planda daha fazla işlem yapmanıza olanak sağlar).
Redmi note 8 pro mu redmi note 9s miİkisi arasından Note 9 Pro öneririm, bütçeniz yetiyorsa Mi Note 10 Lite çok daha iyi bir seçenek olacaktır.
Teknik açıdan bakarsak akıcı bir android kullanımı yaşamak istiyorsanız 6gb ram altına düşmeyin. 4gb ram'li android cihazlar bazen arayüzde, genellikle de oyunlardan( ağır işlem yapılan uygulamalardan) çıkarken kasılabiliyor.
Bu açıklama Android için, İOS'ta ram konusu biraz daha farklı.
O ikili arasında Note 9S'i tercih ederdim fakat o bütçede eski amiral gemilerine yönelirdim ben olsam.Redmi note 8 pro mu redmi note 9s mi
Allah bende ikisinde aynı sandıydım onu bende biliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redmi note 9s mı redmi note 8 pro mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Redmi note 8 pro mu redmi note 9s mi
Ram android cihazlarda hem sistemin hemde uygulamalarìn akıcı çalı$masìnı sağlayan bir hafìzadìr.Androidde ramin fazla olması hem akìcìlìk hem de uzun kullanìm için ciddi bir avantajdır.Acaba daha uygun 4gb redmi note 9s mı 6gb ramlik redmi redmi note 9 pro mu
Mesela hangi telefonO ikili arasında Note 9S'i tercih ederdim fakat o bütçede eski amiral gemilerine yönelirdim ben olsam.
İkinci elden S10e veya S9 Plus bulurum ben fakat ne kadar tercih edilir cihazlar olur bunlar sizin için bilemem.Mesela hangi telefon
Mesela hangi telefon