Selamlar. Elimde Samsung S4 var android 4.4 sanırsam.Android sürümünü yükseltmek istiyorum. Evde data kablosu var fakat telefonun sarj söketine uymuyor. Telefoncuya götürsem androidi 4.4 den 6.0 a yükseltebilirmi?
5.0.1 Lolipop yapar orijinal yazılımıyla son sürüm bu çünkü.Selamlar. Elimde Samsung S4 var android 4.4 sanırsam.Android sürümünü yükseltmek istiyorum. Evde data kablosu var fakat telefonun sarj söketine uymuyor. Telefoncuya götürsem androidi 4.4 den 6.0 a yükseltebilirmi?
S4 Custom Rom'luk bir cihaz değil.Samsung güncelleme yayınlamadıysa yapamazsın. Belki custom ROM ile daha üst sürümlere çıkılabiliyordur ama bunu gerçekten bilen birinin yapması lazım. Sokak arası telefoncuların %90'ının bunu yapabileceğini sanmıyorum. Ayrıca yükseltebilsen de cihazın eskisi gibi stabil olmayacak. Şarjı daha çabuk bitecek, daha çok takılacak vs.
Data kablosu telefondaki dosyalari pc ye aktarirken kullanilan kablo.Cevabin için teşekkur ederim.Şu size yardımcı olabilir :
Data kablosu derken tam anlamadım.
Telefoncu bu işi yapabilir .Telefoncunun işi bilen biri olmasına dikkat edin.
Stabilite, sarj çok önemli değil cihaza günlük kullanım için yükseltmiyecem.Samsung güncelleme yayınlamadıysa yapamazsın. Belki custom ROM ile daha üst sürümlere çıkılabiliyordur ama bunu gerçekten bilen birinin yapması lazım. Sokak arası telefoncuların %90'ının bunu yapabileceğini sanmıyorum. Ayrıca yükseltebilsen de cihazın eskisi gibi stabil olmayacak. Şarjı daha çabuk bitecek, daha çok takılacak vs.
LineageOS gibi iyi geliştirme sürecinden geçtiyse hiçbir sorun olmaz, aksine daha da hızlanır ??Ayrıca yükseltebilsen de cihazın eskisi gibi stabil olmayacak. Şarjı daha çabuk bitecek, daha çok takılacak vs.
Yok kardes, Sammobile'da S4 icin Android 5.0.1 yada 5.1 surumu var. Samsung tarafindan yayimlanan. Telefoncular icin cocuk oyuncagi bir durum.Samsung güncelleme yayınlamadıysa yapamazsın. Belki custom ROM ile daha üst sürümlere çıkılabiliyordur ama bunu gerçekten bilen birinin yapması lazım. Sokak arası telefoncuların %90'ının bunu yapabileceğini sanmıyorum. Ayrıca yükseltebilsen de cihazın eskisi gibi stabil olmayacak. Şarjı daha çabuk bitecek, daha çok takılacak vs.
Dediğiniz yanlış telefona düzgün bir custom rom kurarsa eğer telefon daha stabil çalışır gereksiz uygulamalardan arınırSamsung güncelleme yayınlamadıysa yapamazsın. Belki custom ROM ile daha üst sürümlere çıkılabiliyordur ama bunu gerçekten bilen birinin yapması lazım. Sokak arası telefoncuların %90'ının bunu yapabileceğini sanmıyorum. Ayrıca yükseltebilsen de cihazın eskisi gibi stabil olmayacak. Şarjı daha çabuk bitecek, daha çok takılacak vs.
Telefoncular ucuz fiyatlara yapmıyor ben galaxy note 9 telefonuma 600 liraya attırmıştımYukseltir. Zor bir sey degil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok kardes, Sammobile'da S4 icin Android 5.0.1 yada 5.1 surumu var. Samsung tarafindan yayimlanan. Telefoncular icin cocuk oyuncagi bir durum.
Hayır ?Dediğiniz yanlış telefona düzgün bir custom rom kurarsa eğer telefon daha stabil çalışır gereksiz uygulamalardan arınır
Telefoncular ucuz fiyatlara yapmıyor ben galaxy note 9 telefonuma 600 liraya attırmıştım
Güzel kazık yemişsiniz. 50 100TL civarına yapıyorlar normalde.Telefoncular ucuz fiyatlara yapmıyor ben galaxy note 9 telefonuma 600 liraya attırmıştım
Yurtdışı cihazlara İmei+Yazılım şeklinde 100 TL ??Güzel kazık yemişsiniz. 50 100TL civarına yapıyorlar normalde.
Sizi iyi kazıklamışlar. Normalde 1 saatte kendinizin 0₺ + bilgisayarın elektrik maliyeti kadar bir fiyata yapabileceğiniz bir işlem. IMEI atma da olsa o kadar olmaz. GMail kırdırma gibi bir durum varsa o kadar olmalı aksi halde o telefoncuya bir daha gitmeyin. Yazık günah 600₺ az para mıTelefoncular ucuz fiyatlara yapmıyor ben galaxy note 9 telefonuma 600 liraya attırmıştım
Gmail kaldırma işlemi ile 100-150 Lira ?Sizi iyi kazıklamışlar. Normalde 1 saatte kendinizin 0₺ + bilgisayarın elektrik maliyeti kadar bir fiyata yapabileceğiniz bir işlem. IMEI atma da olsa o kadar olmaz. GMail kırdırma gibi bir durum varsa o kadar olmalı aksi halde o telefoncuya bir daha gitmeyin. Yazık günah 600₺ az para mı
telefon 500 600 lira değerinde zaten.Dediğiniz yanlış telefona düzgün bir custom rom kurarsa eğer telefon daha stabil çalışır gereksiz uygulamalardan arınır
Telefoncular ucuz fiyatlara yapmıyor ben galaxy note 9 telefonuma 600 liraya attırmıştım
Samsung Note 9'u 500-600 liraya bul gidip alalım hemen.telefon 500 600 lira değerinde zaten.
Yazdığımı anlamamışsınız. Ben S4 den bahsediyordumSamsung Note 9'u 500-600 liraya bul gidip alalım hemen.
Yazdığımı anlamamışsınız.Ben S4 den bahsediyordum.Lütfen insanları küçük duruma düşürmeye çalışmayin.