Telefona bluetooth veya kablolu konuşma özelliği olan kulaklık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Odessa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar merhaba;

Telefonuma bluetooth özelliği olan bir kulaklık almak istiyorum. Yarın hem Teknosa'ya hem de Bimeks'e uğrayabilirim. Sizler ne tavsiye edersiniz :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ben buradan Nokia BH 111 aldım, memnunum, kulaklık kısmının çıkarılıp değiştirilebilir olması ve çift kulaklık olması bir avantaj.

http://www.pdateknoloji.com/nokia-bh111-orjinal-bluetooth-kulaklik-siyah_44995.html

Hoşuma gitti. Bir sürü özelliği var bluetooth haricinde :) Peki site güvenilir mi, ne kadar sürede teslim aldınız, anlaştıkları kargo şirketi hangisidir ? Bu arada bir kenara not aldım. Yarın bu modele Bimeks ve Teknosa da bakıcam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar eğer bluetooth kulaklık yerine kablolu ama sağlam, özellikli kulaklık tavsiyeniz varsa o da kabulümdür :yes:

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Hoşuma gitti. Bir sürü özelliği var bluetooth haricinde :) Peki site güvenilir mi, ne kadar sürede teslim aldınız, anlaştıkları kargo şirketi hangisidir ?

Ben ürünü N11 sitesi aracılığı ile, güvenli alışveriş olduğu için oradan aldım, ama n11 sitesi de bu modeli zaten pda teknolojiden alıyor. Doğrudan kendi sitesinden de alabilirsiniz güvenilir sorunsuz bir site.
Kargo bedava ve saat 16:00 dan önce yapılan siparişleri aynı gün kargoya veriyorlar, ertesi gün alıyorsunuz, bana aras kargo ile gelmişti.
Şimdi araya pazar günü gireceğinden sipariş verseniz dahi en erken pazartesi günü gelir.

Benim sipariş verdiğim yer alttaki linkte, burada ürünü aldıktan sonra onaylama süreci var, sahibinden.com daki GET sistemine benziyor, yani güvenli alışveriş, onay vermezseniz paranız sizde kalıyor tabi bu durumda ürünü geri yollama zorunluluğunuz var. Hem alıcı hem de satıcı bu şekilde mağdur olmuyor.
http://www.n11.com/nokia-bh-111-orjinal-bluetooth-kulaklik-renkli-P16714983

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ben ürünü N11 sitesi aracılığı ile, güvenli alışveriş olduğu için oradan aldım, ama n11 sitesi de bu modeli zaten pda teknolojiden alıyor. Doğrudan kendi sitesinden de alabilirsiniz güvenilir sorunsuz bir site.
Kargo bedava ve saat 16:00 dan önce yapılan siparişleri aynı gün kargoya veriyorlar, ertesi gün alıyorsunuz, bana aras kargo ile gelmişti.
Şimdi araya pazar günü gireceğinden sipariş verseniz dahi en erken pazartesi günü gelir.

Benim sipariş verdiğim yer alttaki linkte, burada ürünü aldıktan sonra onaylama süreci var, sahibinden.com daki GET sistemine benziyor, yani güvenli alışveriş, onay vermezseniz paranız sizde kalıyor tabi bu durumda ürünü geri yollama zorunluluğunuz var. Hem alıcı hem de satıcı bu şekilde mağdur olmuyor.
http://www.n11.com/nokia-bh-111-orjinal-bluetooth-kulaklik-renkli-P16714983

Bilgiler için teşekkür ederim. Eğer daha cazip bir kulaklık önerisi olan olmazsa, siparişi Pazartesi vermeyi düşünüyorum :) Bu arada bluetooth bağlantısında herhangi bir aksaklık(kulaklık yakındayken kopma vb.) yaşadınız mı ? Telefonu görme de problem yaşıyor mu ?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bilgiler için teşekkür ederim. Eğer daha cazip bir kulaklık önerisi olan olmazsa, siparişi Pazartesi vermeyi düşünüyorum :) Bu arada bluetooth bağlantısında herhangi bir aksaklık(kulaklık yakındayken kopma vb.) yaşadınız mı ? Telefonu görme de problem yaşıyor mu ?

Herhangi bir problem yaşamadım, telefon ile kulaklık arasında 10 metre kadar uzaklıkta, arada duvar olduğu halde denedim, bir kopma olmadı. Aynı denemeyi bir arkadaşımla da beraber de yapmıştık zaten, o da memnun kalınca aynısından sipariş vermişti, kendisinde sony marka kulaklık var, nokianın kulaklığından daha iyi ses verdiği için onu çıkartıp, kendisinde bulunan Sony mdr-ex300SL model kulaklığı takıp kullanıyor.

Ben de bir çok kulaklıkla birlikte test ettim, en iyi sesi sony'nin bu model kulaklığı ile aldım, tabi benim dediklerim müzik için geçerli, telefon görüşmesi için extra bir kulaklık almaya gerek yok, daha iyi müzik için alacaksanız bu sony modeli tavsiye ederim.

Bahsettiğim kulaklık modeli bu.
sony-mdr-ex500sl-earphone.jpg

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Herhangi bir problem yaşamadım, telefon ile kulaklık arasında 10 metre kadar uzaklıkta, arada duvar olduğu halde denedim, bir kopma olmadı. Aynı denemeyi bir arkadaşımla da beraber de yapmıştık zaten, o da memnun kalınca aynısından sipariş vermişti, kendisinde sony marka kulaklık var, nokianın kulaklığından daha iyi ses verdiği için onu çıkartıp, kendisinde bulunan Sony mdr-ex300SL model kulaklığı takıp kullanıyor.

Ben de bir çok kulaklıkla birlikte test ettim, en iyi sesi sony'nin bu model kulaklığı ile aldım, tabi benim dediklerim müzik için geçerli, telefon görüşmesi için extra bir kulaklık almaya gerek yok, daha iyi müzik için alacaksanız bu sony modeli tavsiye ederim.

Hem konuşma hemde müzik için düşünüyorum :) O zaman Sony elendi :D

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Hem konuşma hemde müzik için düşünüyorum :) O zaman Sony elendi :D

Cihazın mikrofonu alıcı üzerinde, nokia kulak kablosunda değil, yani mikrofonu olmayan kulaklıklarla kullanılabilir.

Tam olarak videoda 02:23 - 24. saniyede gösterdiği yer.

[video=youtube;7sTS8BsPzGE]http://www.youtube.com/watch?v=7sTS8BsPzGE[/video]

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Tavsiyeniz yok mu arkadaşlar ? Nokia'nın kulaklığı tarzında olabilir.