Telefon

Canermet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaliteli kamerası(gece modu portresi çözünürlüğü vs )ve stabile çalışan işlemcisi olan telefon önerisi verirmisiniz bütçe 5 bine kadar çıkar

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
S10 Lite
P30

Çok yoğun kullanmıyorsanız İphone SE 2020'ye de bakabilirsiniz. ( Ekran ve bataryayı saymazsak iyi bir cihaz )

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ben de P30 ya da S10e almanı öneririm.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Yahu SE yazanlar konuyu okumuyor mu telefonda gece modu yok ki.

Reaksiyon puanı
8,192
Apple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.
NeuralCam gerçekten profesyonel bir uygulama. SDN'nin videosu da var bakabilirsin. Apple özelliği resmi olarak telefona getirse bile sonuçlar çok benzer olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei P30 öneririm ben.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
NeuralCam gerçekten profesyonel bir uygulama. SDN'nin videosu da var bakabilirsin. Apple özelliği resmi olarak telefona getirse bile sonuçlar çok benzer olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei P30 öneririm ben.
Biliyorum o uygulamayı Halide diye de bir uygulama da vardı -sanırım portre içindi o- ama stok yazılım kadar tatminkar değiller.
Zaten Apple'ın 3 baba kamera yazılımı (Deep Fusion, gece modu ve portre) bu cihazda ya yok ya da kısıtlı.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Apple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.
babam iphone 11 kullanıyor bense iphone xs babamın telefonuyla gece fotoğrafları çekiyorum. kendi telefonumda da neural cam uygulamasıyla çekiyorum. bire bir karşılaştırma imkanım oluyor. benim telefonum gözle görülür bir şekilde daha iyi gece fotoğrafı çekiyor. apple ın son üç senedeki çıkardığı bütün telefonlarında gece modu için donanım var fakat yazılım yok. neural cam gibi iyi bir yazılım olduğundada müthiş sonuçlar veriyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
babam iphone 11 kullanıyor bense iphone xs babamın telefonuyla gece fotoğrafları çekiyorum. kendi telefonumda da neural cam uygulamasıyla çekiyorum. bire bir karşılaştırma imkanım oluyor. benim telefonum gözle görülür bir şekilde daha iyi gece fotoğrafı çekiyor. apple ın son üç senedeki çıkardığı bütün telefonlarında gece modu için donanım var fakat yazılım yok. neural cam gibi iyi bir yazılım olduğundada müthiş sonuçlar veriyor.
Madem öyleyse örnek görselleri buraya koyun insanlar da faydalansın.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Evet kabul etmiyor genellikle, bunu kullanının : Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim