Teşekkür ederimS9-S10
Evet güzel ama biraz aşıyor beni bütçe yönünden, en fazla 5 i zorlayabilirimS10 Lite
P30
Çok yoğun kullanmıyorsanız İphone SE 2020'ye de bakabilirsiniz. ( Ekran ve bataryayı saymazsak iyi bir cihaz )
P30,S10e,S10 liteKaliteli kamerası(gece modu portresi çözünürlüğü vs )ve stabile çalışan işlemcisi olan telefon önerisi verirmisiniz bütçe 5 bine kadar çıkar
Aralarındaki fark nasıldır senceBen de P30 ya da S10e almanı öneririm.
300 ekle se 2 alKaliteli kamerası(gece modu portresi çözünürlüğü vs )ve stabile çalışan işlemcisi olan telefon önerisi verirmisiniz bütçe 5 bine kadar çıkar
20 liraya alabilir nerualcam le abartılacak bi sey değilYahu SE yazanlar konuyu okumuyor mu telefonda gece modu yok ki.
Apple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.20 liraya alabilir nerualcam le abartılacak bi sey değil
Doğru tabiki ama günü kurtarır en azından yani gece modu olan en düşük iphone 11 var yani o kadar para veremeyen için idare ederApple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.
NeuralCam gerçekten profesyonel bir uygulama. SDN'nin videosu da var bakabilirsin. Apple özelliği resmi olarak telefona getirse bile sonuçlar çok benzer olurdu.Apple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.
Biliyorum o uygulamayı Halide diye de bir uygulama da vardı -sanırım portre içindi o- ama stok yazılım kadar tatminkar değiller.NeuralCam gerçekten profesyonel bir uygulama. SDN'nin videosu da var bakabilirsin. Apple özelliği resmi olarak telefona getirse bile sonuçlar çok benzer olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei P30 öneririm ben.
babam iphone 11 kullanıyor bense iphone xs babamın telefonuyla gece fotoğrafları çekiyorum. kendi telefonumda da neural cam uygulamasıyla çekiyorum. bire bir karşılaştırma imkanım oluyor. benim telefonum gözle görülür bir şekilde daha iyi gece fotoğrafı çekiyor. apple ın son üç senedeki çıkardığı bütün telefonlarında gece modu için donanım var fakat yazılım yok. neural cam gibi iyi bir yazılım olduğundada müthiş sonuçlar veriyor.Apple'ın yazılımının çeyreği olmaz o tarz uygulamalar.
Madem öyleyse örnek görselleri buraya koyun insanlar da faydalansın.babam iphone 11 kullanıyor bense iphone xs babamın telefonuyla gece fotoğrafları çekiyorum. kendi telefonumda da neural cam uygulamasıyla çekiyorum. bire bir karşılaştırma imkanım oluyor. benim telefonum gözle görülür bir şekilde daha iyi gece fotoğrafı çekiyor. apple ın son üç senedeki çıkardığı bütün telefonlarında gece modu için donanım var fakat yazılım yok. neural cam gibi iyi bir yazılım olduğundada müthiş sonuçlar veriyor.
P30'un kamerası S10e'ye göre iyidir.Aralarındaki fark nasıldır sence
fotoğrafları yüklemeyi denedim ama yüksek boyuttan dolayı hata verdi. eğer varsaki başka bir yolu söyleyin oradan verebilirim örnekleri.Madem öyleyse örnek görselleri buraya koyun insanlar da faydalansın.
Evet kabul etmiyor genellikle, bunu kullanının : Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resimfotoğrafları yüklemeyi denedim ama yüksek boyuttan dolayı hata verdi. eğer varsaki başka bir yolu söyleyin oradan verebilirim örnekleri.
Evet kabul etmiyor genellikle, bunu kullanının : Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim