mert_ulger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
Xs-Apple watch5 öneririm.10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
eğer Android telefon alacaksan saat i samsung watch 46mm öneririm kendim kullanıyorum çok iyidir. şarjı kullanıma göre 5 - 6 gün gittiği oluyor ben fazla kullanmıyorum. saat olarak kullanıyorum birde sporda kullanıyorum. serviside çok iyi yardımcı oluyor aldıktan sonra sorularınızı hızlı bir şekilde yanıtlıyorlar. telefonda Android olarak samsung galaxy s10 plus önerebilirim kendim araştırdım baya alıcam inşallah nasip olursa şuanda bilgisayar alacağım için alamıyorum ama alırsam s10plus alıcam 4-5 ay sonra10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
sana en mantıklı tercihi söyleyim. Bir iPhone XS birde apple watch 5 al. Apple kullanmanın keyfine bak?10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
Samsung Galaxy Note 10+ veya Samsung Galaxy Note 910 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
O da müthiş bir seçenek ama çok büyük telefon konu sahibinin kararı o da.Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Watch Active 2 44Mm
Zaten o fiyata alacağın hiçbir ürün seni üzmez.10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim
Günümüzde 64 gb biraz sıkıntılı.Biraz bekleyip iPhone 12 serisi tanıtılınca (SIzdırılan bilgilere göre) iPhone 12 max 128gb 750 dolar iphone 11 de amerika da 750 dolar.Watch 5 serisi o zamana kadar düşer.Onun yanına belki bi airpods bile alabilirsiniz.10 000 tl büççem var akıllı telefon ve saat almak istiyorum ne alabilirim