Telefon Usb

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xFiesta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Ben telefona root attim bootloader actim ultimate rom yükledim.Fakat telefonu usb ile pc ye bagladigimda telefonda pc companion yüklensin mi sorusu çıkıyor telefon şarj olmaya başlıyor ama hafıza kartını görmüyor.Telefonda ise oyunları görüyor ama müziği görmüyor.Bu usb sorununu nasıl halledebilirim?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bootloader kilidini açtıysan pc compagnionu unutacaksın. Normal bilgisayarımda göremiyormusun

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda görüyorum fakat içini boş gösteriyor yani hafif sönük gösteriyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım şöyle bir şey pc telefonuda görüyor fakat telefonun içindeki hafıza kartını görmüyor.Bilgisayara usb baglandi yazisi cikiyor fakat hafiza kartini görmüyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar çok garip valla kahkaha attım.Telefonu açıp kapattım 188 şarkıdan sadece 12 si geldi.sanırım telefon hafıza kartını okumayı bırakıyor bi yerden sonra :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar

Ben telefona root attim bootloader actim ultimate rom yükledim.Fakat telefonu usb ile pc ye bagladigimda telefonda pc companion yüklensin mi sorusu çıkıyor telefon şarj olmaya başlıyor ama hafıza kartını görmüyor.Telefonda ise oyunları görüyor ama müziği görmüyor.Bu usb sorununu nasıl halledebilirim?

ayarlar/Xperia/Bağlantı/USB Bağlantısı Modu seçeneğini Yığın Depolama yapıp dene

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten öyle müzik olayını çözdüm verileri silerek ama usb olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia 25i kullanıyorum usb yi pc e takıyorum ama acçilmiyor pc de başka pc de de denedim olmuyoor:cursing: lütfen yardım edermisiniz.:blush: