Telefon tercihi için yardimci olabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon almayi düşünüyorum 1800 tl fiyat sinirim var ve beni üniversite boyunca götürsün istiyorum,aradiğim kraterler;
-şarji uzun olsun
-oyunlarda vs. Donma olsun istemiyorum iyi bir işlemci..
-kamerasi iyi olan sonuçta üniversitede lazim olacak ..
Not : Samsung hariç !

Teşekkür ederim :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eylül e doğru düşerse g4 al :) Z3 bak incele istersen

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şuan tek tercihin G4'tür. İps6 dersende plus'a yönelmelisin pil yönünden 1800 e de samsung modelleri varda istemiyorsun bende istemem şahsen yeni çıkartıkları telefon şuan kullandığım ips 6 ile aynı performans birazda olsa iyi yani samsung alacağıma yeni çıkan general mobile 4g yi tercih ederim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şu an S6 ve G4'ün üzerinde kamera performası gösteren cihaz yok.

G4'deki S808 uzun süre kullanıma yetecektir. G4 büyük ihtimal 2,5-3 yıl güncelleme desteği görecek. LG bu güncelleme konuda Sony ve Apple'ın ardında geliyor.

Örnek olarak,Xperia Z'nin Lollipop'u. Apple için örneğe gerek yok.

Açıkçası herkes Samsung'dan Note 2 için güzel bir kapanış yapmasını bekledi ama ortada ses seda yok. Bir güncellenmeyecek duyurusu. Sonra üzerine yanlış bilgilendirme güncelleme çalışmaları devam ediliyor açıklaması. Dürüst olmak gerekirse daha ülkemize S4, Note 3,Galaxy Alpha,A7'nin lollipopu gelmemişken Samsung'dan Note 2 için lollipop istemek yüzsüzlük olur bence.

LG'nin güncelleme konusuna geri dönelim.

Optimus G ve G Pro sahipleri güncellemeden umudunu kesmişken LG neredeyse 2 yılını doldurmuş bu iki cihaza YETERINCE STABIL bir kitkat güncellemesi verdi.

Şarj anlamında LG G4'ü G serisiyle karşılaştırırsak.

6 çekirdek batarya kullanımında başta göz korkutucu durabilir. Ancak performans ve güç tasarrufu çekirdekleri ayrı ayrı çalıştığından büyük bir sorun teşkil etmiyor. G2'den biraz az G3'den daha fazla batarya performası göstereceğine inanıyorum.

G4 Snapdragon 810 yerine 808 kullanarak ısınma sorunundan kurtuldu. 4K çekimini bile çok ısınmadan yapıyor. S808 işlemcisi oyunları uzun süre kasmadan oynatır. Zaten şu anda açamayacağı oyun da yok.

Uzun lafın kısası G4 tam senlik telefon.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia z3 alabilirsiniz bütçenizi biraz arttırabilirseniz 1999 tl ye lg g4 bulmak mümkün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...