- Reaksiyon puanı
- 1,323
1.000 lira bütçem var. Pubg fortnite son ayarlarda akıcı oynatacak android 10 ve üstü, metal veya cam kasa, 6 inch'den büyük Amoled ve en az 2k ekran kriterlerin var.
Oldu paşam hemen verelim 1000 tl bütce diyosun sıfır akılli telefon bulman bile zor biliyosun demi1.000 lira bütçem var. Pubg fortnite son ayarlarda akıcı oynatacak android 10 ve üstü, metal veya cam kasa, 6 inch'den büyük Amoled ve en az 2k ekran kriterlerin var.
Şaka yapıyorsun herhalde.1000 TL ye bu özelliklerde bir cihaz yok.Bütçeyi arttırman lazım.1.000 lira bütçem var. Pubg fortnite son ayarlarda akıcı oynatacak android 10 ve üstü, metal veya cam kasa, 6 inch'den büyük Amoled ve en az 2k ekran kriterlerin var.
öyle bir cihaz varsa söyle biz de alalım1.000 lira bütçem var. Pubg fortnite son ayarlarda akıcı oynatacak android 10 ve üstü, metal veya cam kasa, 6 inch'den büyük Amoled ve en az 2k ekran kriterlerin var.
Hayır. Bütçem bu. Çin'den paralel ithalat vs. Belki bilen vardır diye sordum.Dalga mı geçiyorsunuz?
Bütçenize laf eden yok zaten ama bu istekler mantığa uygun değil. İstersen üretim yerinden al bu bütçeye imkansız.Hayır. Bütçem bu. Çin'den paralel ithalat vs. Belki bilen vardır diye sordum.
Hmm. 1.100 liraya Galaxy a8 plus var. Bir de kutu fatura ayarladim. Bu şeklide almayı dusunuyorum. Bu cihaz nasıl bu paraya?Bütçenize laf eden yok zaten ama bu istekler mantığa uygun değil. İstersen üretim yerinden al bu bütçeye imkansız.
O cihazı 1 yıl sonra çöpe atarsın.Samsungun orta seviye cihazları M51 dışında iyi değil.Hmm. 1.100 liraya Galaxy a8 plus var. Bir de kutu fatura ayarladim. Bu şeklide almayı dusunuyorum. Bu cihaz nasıl bu paraya?
Alınabilir.Hmm. 1.100 liraya Galaxy a8 plus var. Bir de kutu fatura ayarladim. Bu şeklide almayı dusunuyorum. Bu cihaz nasıl bu paraya?
Neden? Cihaza hiç guncellenme yüklenmemiş.O cihazı 1 yıl sonra çöpe atarsın.Samsungun orta seviye cihazları M51 dışında iyi değil.
Sen bilirsin ama uzun vadede memnun edeceğini düşünmüyorum.Neden? Cihaza hiç guncellenme yüklenmemiş.