Tamamen derken söyle ben bi telefonu uzun süre kullanıyorum beni 2 ve ya 3 sene götürmesi lazimEğer tamamen oyun için ise realme 6 pro. 90Hz ekranı olduğu için.
Götürür tabii ki. Oyun önemli ise yani realme 6 pro.Tamamen derken söyle ben bi telefonu uzun süre kullanıyorum beni 2 ve ya 3 sene götürmesi lazim
Önemli ama medimarkta fln varmi acabaGötürür tabii ki. Oyun önemli ise yani realme 6 pro.
Var tabii ki ama en az 200-300 lira fark ile alırsınız.Önemli ama medimarkta fln varmi acaba
Hmm tamam teşekkür ederim bi kaç soru takıldı çok rahatsız ettim amaVar tabii ki ama en az 200-300 lira fark ile alırsınız.
Ya onada 4500 tl verilmez ki4500 tl varsa note 10 lite bence gayet güzel.
Sizce realmeye guvenmelimiyimO da doğru aslında verilmez gibi. A serisine de bakabilirsiniz.
+
Realme güvenilir bir markaHmm tamam teşekkür ederim bi kaç soru takıldı çok rahatsız ettim ama
1.Sorum ısınma problemi varmi
2.Sorum bana ileride bir sıkıntı çıkartirmi realme güvenilir
3.Sorum ise pubg de fln kalmadan akıcı aşırı yuksekte kasmadan oynatirmi teşekkür ederim
Tabii ki güvenebilirsinizSizce realmeye guvenmelimiyim
Bazı insanlar realme ye güvenmeyin kötü bir cihaz fln diyorlar da ondan dedimRealme güvenilir bir marka
Hayır sıkıntı çıkarmaz. Zaten Realme Oppo'nun bir alt markası ve Oppo optimizasyon konusunda en iyisi. Realme de bu optimizasyonları kullanıyor. Yani uzun süre sıkıntı çıkartmadan stabil kullanılır
Hayır aşırı akıcı bir şekilde oynatır ki zaten 90Hz ekran ile yüksek fps görebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii ki güvenebilirsiniz
Birde uzun süre sıkıntı çıkmaz dedinizya ne kadar süre meselaRealme güvenilir bir marka
Hayır sıkıntı çıkarmaz. Zaten Realme Oppo'nun bir alt markası ve Oppo optimizasyon konusunda en iyisi. Realme de bu optimizasyonları kullanıyor. Yani uzun süre sıkıntı çıkartmadan stabil kullanılır
Hayır aşırı akıcı bir şekilde oynatır ki zaten 90Hz ekran ile yüksek fps görebilirsiniz
Tabii ki güvenebilirsiniz
4 yıl en fazla. Çünkü orta-üst segment bir cihazın ömrü en fazla 4 yıl olur.Bazı insanlar realme ye güvenmeyin kötü bir cihaz fln diyorlar da ondan dedim
Birde uzun süre sıkıntı çıkmaz dedinizya ne kadar süre mesela
Tamamdir teşekkür ederim ben şimdi samsungdan başka bir cihaza gecicem bu yüzden içimde kaygı var mesela realme yi aldım ileride kasma ısınma problemi yapar die korkuyorum olurmu ileride yoksa normal ısınma mi4 yıl en fazla. Çünkü orta-üst segment bir cihazın ömrü en fazla 4 yıl olur.
Asıl Smasung'da olur. Xiaomi, Realme gibi markalarda olmazTamamdir teşekkür ederim ben şimdi samsungdan başka bir cihaza gecicem bu yüzden içimde kaygı var mesela realme yi aldım ileride kasma ısınma problemi yapar die korkuyorum olurmu ileride yoksa normal ısınma mi
Mesela ısınma kasma donma oldu garantiye verilirmi verilince duzletirlermiAsıl Smasung'da olur. Xiaomi, Realme gibi markalarda olmaz
Realme 6 pro.Merhabalar ben 4000 tl alti en iyi oyun için telefon bakıyorum sizce ne almaliyim
Ben (redmi note 9 s, mi note 10 lite ve nova 5t) sizce ne almalıyım başka tavsiyemiz varmi şimdiden teşekkür ederim
Isınma kasma donma olunca direk garantiye verilmez. Teknik servise götürülür ve kastığı gösterilir. Ki samsung'da satış sonrası destek yok. Realme satış sonrası destek konusunda çok daha iyi.Mesela ısınma kasma donma oldu garantiye verilirmi verilince duzletirlermi
Teşekkür ederim desteklerin icinIsınma kasma donma olunca direk garantiye verilmez. Teknik servise götürülür ve kastığı gösterilir. Ki samsung'da satış sonrası destek yok. Realme satış sonrası destek konusunda çok daha iyi.