Telefon tavsiyesi

general42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaz aylarında telefon alıcam,tavsiye istiyorum 3 yıldır para biriktiriyorum telefon almak için.
Lütfen telefon fanatikliği yapmayın bende butun telefonların kullandım denedim teknoloji sitelerinde , yorumlarınız bekliyorum şu sebep bu sebepden dolayı derseniz sevinirim.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Telefon için kendi kullanım alişkanliklarinizi sizin için bir telefonda olmazsa olmazlar nelerdir hangi özelliklerini daha cok kullanırsınız bir telefonda sizin için önemli olan seyler nelerdir tasarim işçilik ve s. ve max bütçenizi yazarsanız oneri yapacak arkadaslara daha iyi fikir olacaktir

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Öncelikle bütçeni belirt, hangi markaya önem veriyorsun? aradığın özellikler nedir ve hangi işletim sistemini istiyorsun?

Mustafa Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung S6 çıktı alabılırsın fakat S serısını (kendi fikrim)baştan beri sevemedim.Benım favorım note 5 cıkana kadar note4 ama yinede diğer arkadaslarında belırtmıs oldugu gıbı butce ve ısteklerını yazarsan daha iyi yardımcı olabılırım.

​İYİ FORUMLAR...

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g3 veya z2 al. S6 ya o kadar para bayılmak saçmalık.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Dostum S6'nın bataryası çok az ne yazık ki ve QHD bi ekranı gün boyu kaldırmıyor malesef. Tavsiyem ucuz olmasını istiyorsan Z2 al. Değilse Z4/5'i bekle.