Telefon tavsiyesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metas53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tavsiyeden çok bir kıyaslama gibi olacak ama önerinizi bekliyorum.
İlk olarak telefonları yazayım
1=GM Elite
2=Galaxy S4 - S5
3=LG G2
4=Nexus 5
5=Note 2 - Note 3
6=LG G Pro
7=HTC ONE - ONE 2
8=Lumia 1020
9=Xperia Z1 - Z2
10=Apple İphone 5S

Evet arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.Tavsiye yaparken Fiyat/Performans konusunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.İyi forumlar.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle samsung'ları ve geçen senenin cihazları ele ondan sonra mağazaya gidip bütün telefonları eline al hoşuna hangisi giderse onu satın al

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
F/P işin içine girince ; 1. GM Elite , 2. LG G2 ,3. Nexus 5 .. Bu z1 , Z2 veya İp5s e kötü dediğim anlamına gelmiyor , F/P ürünü olarak ucuza bunlar en iyisi ... Parasal sıkıntın yoksa Z2 , M8 veya 5s alıcaksın gerisini rafa kaldıracaksın...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben seçecek olsam seçimimi 7-9-10 arasından yapardım :)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyat performans dersen Elite derim ama sadece performans dersen 1. z2 2. elite derim
sadece fiyat dersen iphone derim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Z1 -Z2 Ama ucuz olsun hızlı olsun dersen elite

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar tavsiyeden çok bir kıyaslama gibi olacak ama önerinizi bekliyorum.
İlk olarak telefonları yazayım
1=GM Elite
2=Galaxy S4 - S5
3=LG G2
4=Nexus 5
5=Note 2 - Note 3
6=LG G Pro
7=HTC ONE - ONE 2
8=Lumia 1020
9=Xperia Z1 - Z2
10=Apple İphone 5S

Evet arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum.Tavsiye yaparken Fiyat/Performans konusunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.İyi forumlar.

kardeş daha ne kalmış zaten. ne kadar telefon çıkmışsa yazmışsın. senin beklentin ne diyecektim de senin bir beklentin yok heralde. senin okulunda sınıfında hangi tlefondan çok varsa o telefonu aldırma en azından farkımız tarzımız dersin babana. ok ;) tey allahım

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
F\p dersen tabiki elite. Ama sende cok fazla tel kotmussun. Aralarindaki farklar fazla

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeş zaten tavsiyeden çok kıyaslama olacak dedim bu konu :) atar yapmana gerek yoktu.Bu konu sadece bana değil forumdakilerede yardımcı olacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş daha ne kalmış zaten. ne kadar telefon çıkmışsa yazmışsın. senin beklentin ne diyecektim de senin bir beklentin yok heralde. senin okulunda sınıfında hangi tlefondan çok varsa o telefonu aldırma en azından farkımız tarzımız dersin babana. ok ;) tey allahım

Kardeş zaten tavsiyeden çok kıyaslama olacak dedim bu konu :) atar yapmana gerek yoktu.Bu konu sadece bana değil forumdakilerede yardımcı olacaktır.Ama evet biraz fazla telefon yazmışım doğrudur :D

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Forumda birçok konu var o konulara bakabilirsin.Ayrıca ne zaman alacak,ve nasıl bir kullanışlı bir telefon alman önemli.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
F\p dersen tabiki elite. Ama sende cok fazla tel kotmussun. Aralarindaki farklar fazla

Haklısınız biraz fazla telefon olmuş amacım tepe modellerden hangisini almak daha mantıklı.Elite S801 ile gelecek dendi ama gelemedi buda güven sarsan bi konu ama o fiyattada tek :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Patron bak şimdi 10-9-7-3.

Yalnız F/P istiyosun sanırım çok fazla para dökmek istemiyosun buna en uygun cihaz LG G2'dir Elite'de var ama bir türlü içime sindiremedim onu. Neyse diğerleri yani 5S,Z1,Z2 ve One 2 pahalı cihazlardır net 2000TL üstüdür. F/P istiyorsan 3 numara. Para önemli değil diyorsan 10-9-7 den beğendini al gitsin.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar konumun amacı hem kıyaslama hemde tepe modeller arasında en alınabilir olanını öğrenmektir.Telefon sayısının fazla olması bundan kaynaklanıyor.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası bende s3'ümü satıp Nexus 5 almayı düşünüyorum.Öncelikle sakın Samsung'a bulaşma derim.Çünkü malzeme çok kalitesiz ve telefon oyuncak gibi.Kendi özel hissettirmiyor.iPhone'a gelince.Bir türlü ısınamadım.O sebeple onuda tavsiye etmem.

Seçimimi
3
4
9'dan yana kullanıyorum.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Patron bak şimdi 10-9-7-3.

Yalnız F/P istiyosun sanırım çok fazla para dökmek istemiyosun buna en uygun cihaz LG G2'dir. Diğerleri yani 5S,Z1,Z2 ve One 2 pahalı cihazlardır net 2000TL üstüdür. F/P istiyorsan 3 numara. Para önemli değil diyorsan 10-9-7 den beğendini al gitsin.
hTC One M8 650 dolar'dan satışa sunulacakmış.hTC One M7'de %70 alüminyum varken 1800 TL ise %90 alüminum'lu M8 2.100 gibi rakamları rahatlıkla bulacaktır.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet bende o düşünedeyim 2000+ para veriyorsun ama ''aman yere düşmesin''hissi doğuyor içinde.Bir de işlemci bakımından Exynos ile geliyor Türkiye'ye aynen pek bulaşmamak lazım :D

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hTC One M8 650 dolar'dan satışa sunulacakmış.hTC One M7'de %70 alüminyum varken 1800 TL ise %90 alüminum'lu M8 2.100 gibi rakamları rahatlıkla bulacaktır.

Aynen dostum bende öyle söyledim Z2 One 2 felan hiç kaçarı yok +2000 TL olucak G3 F/P olucak büyük ihtimal belki o iyi bir fiyatla gelir.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG G2 fiyatı çok çok iyi şu anda sanalpazar gibi sitelerde 1400 TL'ye 32 GB bulabiliyorsun.Elite'i hiç karıştırmak istemiyorum çünkü F/P ürünü zaten o.Fakat tasarım anlamında beğeneceğini sanmıyorum.özelikleri'de zaten müthiş.Xperia Z1 bence alma çünkü Sony 6 ayda bir amiral gemisi telefon çıkaracağı için biraz sıkıntılı olur.Aslında özellik falan onunda çok iyi ama ekranı ve çerçevesi biraz fazla tutulmuş.Apple iPhone 5S iyidir ama iOS biraz kapalı sistem olduğu için sıkılabilirsin.Lumia 1020 hiç düşünme 1520 çok daha iyi performans veriyor.Sadece özelliği kamerası o kadar.LG G pro S600 kullanıyor onu bence düşünme.Note 3 alıcaksan her zaman dediğim gibi N9005 model tercih edebilirsin.Kasa kalitesi bakımından biraz kötü olabilir fakat en azından S4,G2,Xperia Z1 gibi arkası kaygan değil.Nexus 5 güncelleme için 2 yıl rahat götürür.Tabi karar senin.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Evet bende o düşünedeyim 2000+ para veriyorsun ama ''aman yere düşmesin''hissi doğuyor içinde.Bir de işlemci bakımından Exynos ile geliyor Türkiye'ye aynen pek bulaşmamak lazım :D

Yalnız aman yere düşmesin hissi doğuyor diyosun ya harbi doğru :D Ama olucağı varsa oluyo ister cam olsun ister plastik maddeden yapılmış olsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 fiyatı çok çok iyi şu anda sanalpazar gibi sitelerde 1400 TL'ye 32 GB bulabiliyorsun.Elite'i hiç karıştırmak istemiyorum çünkü F/P ürünü zaten o.Fakat tasarım anlamında beğeneceğini sanmıyorum.özelikleri'de zaten müthiş.Xperia Z1 bence alma çünkü Sony 6 ayda bir amiral gemisi telefon çıkaracağı için biraz sıkıntılı olur.Aslında özellik falan onunda çok iyi ama ekranı ve çerçevesi biraz fazla tutulmuş.Apple iPhone 5S iyidir ama iOS biraz kapalı sistem olduğu için sıkılabilirsin.Lumia 1020 hiç düşünme 1520 çok daha iyi performans veriyor.Sadece özelliği kamerası o kadar.LG G pro S600 kullanıyor onu bence düşünme.Note 3 alıcaksan her zaman dediğim gibi N9005 model tercih edebilirsin.Kasa kalitesi bakımından biraz kötü olabilir fakat en azından S4,G2,Xperia Z1 gibi arkası kaygan değil.Nexus 5 güncelleme için 2 yıl rahat götürür.Tabi karar senin.

Baya açıklamışsın ama şu konuda sana katılıyorum GMD Elite nin tasarımını pek beğenmedim bende ama G2 ye o fiyatı veremeyenler için Elite çok iyi bir seçenek.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Çok para vermiyim cebimde kalsın diyorsan LG G2 yada GM Elite

Para bok diyorsan Aypon 5s , Xperia Z2 yada HTC One M8

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Z1 in performansına bişi demicemde ekran bu kadar mı rezil olur ne parlaklık ne renk nede canlılık var iğrenç :)

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galiba F/P isteyen Elite yada G2
Yok bende para bolsa Aypon 5S yada Note 3
Tavsiyeler için hepinize teşekkürler.