Telefon tavsiyesi

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar abime telefon alicaz 1100-700 arasında bir telefon önerirmisiniz biz Htc one s ile samsung s4 mini düşünüyor uz ne dersiniz..

O güzel önerilerinizi bekliyorum...Şimdiden teşekkürler...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar abime telefon alicaz 1100-700 arasında bir telefon önerirmisiniz biz Htc one s ile samsung s4 mini düşünüyor uz ne dersiniz..

One S gerçekten berbat bir cihaz, birçok kullanıcının karnı ağrıyor. Aman diyim uzak durun. S4 mini de tırt diyorum. Nexus 4, Lg Optimus G veya Xperia Sp öneririm. Zorlasa Note 2 de olur. Sandığınız 2 cihaz da tırt, benden söylemesi.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One S gerçekten berbat bir cihaz, birçok kullanıcının karnı ağrıyor. Aman diyim uzak durun. S4 mini de tırt diyorum. Nexus 4, Lg Optimus G veya Xperia Sp öneririm. Zorlasa Note 2 de olur. Sandığınız 2 cihaz da tırt, benden söylemesi.

Vallaha kendisi s4 mini istiyor fakat oda şüpheci biraz.xperia sp 1200 üzerinde.1100 liranın üzerine cikamiyoruz maalesef.s4 minide fazla tutmadı.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz vallaha kaldik ortada

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
S4 mini bariz One S ten üstün de kaliteli bir cihaz değil. 2. el bakabilirseniz One X de olabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

0 telefonların 2 side birbirinden beter... nexus 4 yada note 2 öneririm.....xperia spde olabilir...

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Ya Nexus 4 ya da Lg Optimus G. Lg optimus g kullanıcısıyım biraz deneyimimi anlatayım telefon gerçekten su gibi akıyor. real racing 3 , gta 3 , gta vice city , modert combat 4 vs vs... kasmadan donmadan oynuyorum . internette gayet hızlı. pil biraz sıkıntılı kamera gece orta gündüz iyi videoda aynı şekil tavsiye ederim

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya Nexus 4 ya da Lg Optimus G. Lg optimus g kullanıcısıyım biraz deneyimimi anlatayım telefon gerçekten su gibi akıyor. real racing 3 , gta 3 , gta vice city , modert combat 4 vs vs... kasmadan donmadan oynuyorum . internette gayet hızlı. pil biraz sıkıntılı kamera gece orta gündüz iyi videoda aynı şekil tavsiye ederim

Guncelleme sorun ama onlarda...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Abicim diyorsun ki 3-4 yıl idare etsin, güncelleme desteği olsun, ucuz olsun, performanslı olsun. Sence bu mümkün mü?

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Symbian i kullanan biri çok sıkıntı çektiği için android in yavaşlamasina sorun cikartmasina isterse alışır
Ancak bu aralıkta guncellemenin var olduğu bi nexus 4 var gerçi onlardada 18 ay gibi bişi var bilenler açıklar
Nexus, optimus g, belkide note 2 tercihini bunlardan kullan