Telefon tavsiyesi istiyorum

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Şu an bir akıllı telefonum yok ve zamanı geldiğini düşünüyorum. Benim telefonda aradıklarım iyi bir ses, güzel müzik dinleme, güzel bir kamera ve çok ağır olmayan ortalama oyunları oynayabileceğim telefon arıyorum. Bütçem 800. Ayrıca benim hTC one'a karşı da bir ilgim var. one almaya bütçem yetmiyor fakat one mini çıkarsa bütçemi zorlayabilirim biraz. Fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi olan var mı? Şu an alsaydım Lumia 520 alacaktım. Wp8'i beğendim diyebiliriz. Telefonun tasarımı da cezbetti beni. Tasarım da önemli çünkü benim için. Sizin bu yazdıklarım doğrultusunda bana önereceğiniz telefon var mı? Ablam da telefon bakıyor. iPhone 5 almayı düşünüyor. O tarz bir telefon. Taahhütlü veya taksitle güzel kampanyası olan şirketler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O fiyata one mini alamazsin zorlarsan belki galaxy s2 alabilirsin...wp 8 i begenmis olabilirsin ama inan 2 gun sonra sıkılırsin sana tavsiyem ise iphone 4 den yana olacaktır f/p urunu olarak ise general mobile discovery en iyi secenek karar senin

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kusura bakma da f/p nedir? ayrıca biraz daha sabretsem mi? kendim de para biriktiririm bayağı. en azından daha iyi bir telefon alabilirim. 1200 lira ya alınabilir mi one mini? S4 fiyatları şimdiden çok düştü ama one'larda kıpırdama yok daha. :S Veya 2. el de alabilirim ama daha önce hiç 2. el alışveriş yapmadım. Bi tanıdığımız telefonlarla bayağı ilgili de onun bana söylediğine göre insanlar ellerine nakit para geçmesi için iPhone 5'leri falan 24 ay taksitle alıp kutusunu açmadan 1600'e falan satıyorlarmış. Acaba bu kadar üst düzey olmasa da orta segmentteki bir telefonda bu tarz şeyler olabilir mi? 2. el telefon önerir misiniz? Önerirseniz nelere dikkat edilmeli 2 el telefon alırken?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
One fiyati dusmez one mini tahminim 1200 tl den girer karar senin f/p ise fiyat performans oranı

mzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
150 lira daha ver gittigidiyordan xperia s al hiç düşünme