Telefon Tavsiyesi Bütcem 1200

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir telefon almak istiyorum butcem 1200 bana ustune 100 200 daha koy gibi sey onermeyin
Bu benim ilk android telefonum olmayacak su anda elimde samaung galaxy s duos var ve bu telefon bana yetmiyor ust seviye grafikli oyunlari acmiyor ve acikcasi touchwiz dwn sikildim sony nin arayuzu daha akici geldi bana Su anda aklimda sony xperia sp var sizinde tavsiyeleriniz varsa soylerseniz sevinirim simdiden tesekkurler

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 ya da Xperia SP arasında bir seçim yap. İkisi de iyi gibi.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sony'nin ekranları kötü oluyor almadan incele hoşuna gitmeyebilir

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nexus 4 varken başka telefon alınmaz.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet genelde sonylerin ekranlari kotu olur ama xperia z de oyleyde guncellemeyle telefon kendine geldi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lg optimus g xperia sp ya da htc one x tavsiye ediyorum

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 ya da s4 mini . ama nexus 4>s4 mini

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia SP, Xperia İon, LG Nexus 4, HTC One X. Bunları elinde incelemeni ve sonra almanı tavsiye ederim. Hangisi ihtiyacını karşılıyorsa onu al bence. :)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 varken başka şeyi alırsan çok pişman olursun benden söylemesi

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 mini diyen arkadaslar neye dayanarak soyluyor anlamiyorum suan s3 bile s4 miniden kat kat iyi nexus 4 u ise s3 ile karsilastirmak bile hata olur sen nexus 4 al pisman olmazsin 3-4 sene kullanirsin bile

skyblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg optimus 4x hd hem 1000 tl hemde performan olarak üst seviye tek sorunu var oda şarjı fazla gidiyor 4.1 güncellemesiyle onunda ortadan kalktığını duydum bnde 4x hd almayı düşünüyorum :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
lg optimus 4x hd hem 1000 tl hemde performan olarak üst seviye tek sorunu var oda şarjı fazla gidiyor 4.1 güncellemesiyle onunda ortadan kalktığını duydum bnde 4x hd almayı düşünüyorum :D

Hayatının hatasını yapmak üzeresin.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soylediginiz telefonlari inceledim arkadaslar nexus 4 xperia sp htc one x i begendim s3 arkadasta vardi oyundan cikinca arayuz feci kasiyordu lg nin telefonlari kotu oluyor guncelleme verilmiyor benim tercihim xperia sp

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bak ben nexus 4 kullanicisiyin biliyomusun bilmem nexus saf android samsung htc sony gibi sekil sukul arayuzler yazilimsal ozelliker yok ama telefonda donma kasma yavaslik hicbisekilse goremezsin kamera performansida sinifinda iyi denilir hdr modu cok iyi en guncel telefon ben memnunum ama yazilimsal ozellkler istiyosan alma birde hafizasi artirilmiyo bilgine.

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soylediginiz telefonlari inceledim arkadaslar nexus 4 xperia sp htc one x i begendim s3 arkadasta vardi oyundan cikinca arayuz feci kasiyordu lg nin telefonlari kotu oluyor guncelleme verilmiyor benim tercihim xperia sp

Sen neye dayanarak lgnin telefomlari kotu ve guncelleme almiyor diyorsun ??? Hayatinda hic LG Nexus 4 diye bi telefon duydunmu hem guncellemeleri ilk aliyor hemde canavar canavar nexus 4 candir

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sen neye dayanarak lgnin telefomlari kotu ve guncelleme almiyor diyorsun ??? Hayatinda hic LG Nexus 4 diye bi telefon duydunmu hem guncellemeleri ilk aliyor hemde canavar canavar nexus 4 candir

O'da google sayesinde ... üstünde LGye ait tek şey LG logosu...

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uygun fiyata güzel bir telefon arıyorsanız Nexus 4 almanızı tavsiye ederim.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 ü eledim saf android çok itici geldi sony xperia ion o özelliklere o fiyat biraz pahalı ya
ya s3 ya xperia sp

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
S3 gayet iyi bir telefon. Gayet alınabilir. Ama size tavsiyö gidin bir telefoncuya yerinde bakın kendiniz karar verin.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugun teknosa ya gittim s3 len sony xperia sp yi yan yana koydum samsung oyuncak gibi kaldi ama samsung un ekrani sanki daha guzeldi ama sp de karar kılmıştım tam kasaya gidecektim ama satici arkadas bana dogru tercih yaptigimi ama 1 aguatos ta moto x phone nin tanitilacagini soyledi sp yi biraktim eve dondum moto x phoneyi inceledim islemcileri ayniydi 2 gb ram 10 mp kamera vardi 1 agustosu beklicem fiyati iyi olursa ondan alicam

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaslar bugun teknosa ya gittim s3 len sony xperia sp yi yan yana koydum samsung oyuncak gibi kaldi ama samsung un ekrani sanki daha guzeldi ama sp de karar kılmıştım tam kasaya gidecektim ama satici arkadas bana dogru tercih yaptigimi ama 1 aguatos ta moto x phone nin tanitilacagini soyledi sp yi biraktim eve dondum moto x phoneyi inceledim islemcileri ayniydi 2 gb ram 10 mp kamera vardi 1 agustosu beklicem fiyati iyi olursa ondan alicam

Benim anladığım şey, Sp nasıl olur da S3 ten üstün olur? Frekans sayesinde kazanıyor işlemcide bir tek. 2 çekirdekli cihaz almayın artık, ondan sonra android kasıyor, stabil değil diyorsunuz.