mert_ulger
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
android olarakiPhone 11
S20android olarak
Ios tarafında xs; android tarafında S20 öneririm.7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
bence telefona 7000 lira veriyorsan Iphone almalısın Xs ve 11e bakmanı tavsiye ederim.7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
s20 ve xs7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
Galaxy S20 veya iPhone 11 öneririm.7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
S20 iPhone 11 den kamera açısından benim düşünceme göre kötü bir telefondur .Samsung CEO'su bu kamerayı professoneller için yaptık diyor fakat video kaydına geldiğinde bir sürü lensini kapatıyor.İşletim olarak da 5 yıl Android kullanıcısı olarak S20 'nin ömrünü 3 yıl olarak görüyorum.Benim burada 7000 tl bütçem olduğunda 64 GB iPhone 11 olurdu veya Eylül ayının ortalarında tanıtılıp Ağustos ayının başlarında satın alabileceğimiz iPhone 12'ler olurdu.Sızdırılan bilgilerde (Eğer Ağustos ayına kadar beklerseniz) iPhone 12 Max'in 6.1 oled ekrana gömülü bir parmak okuyucusu ve yeni A14 işlemcisini beklemeniz taraftarıyım.7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
kesinlikle iphone 11 apple dan başka bi telefon düşünmemeni tavsiye ederim7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz
iphone xs kullanıcısı olarak iphone xs i o fiyatlara tek geçerim . Ekran ve malzeme kalitesi , kamerası , stabilizasyon vb. şeyler .. O kadar para cebinden çıkacaksa apple dan cayma derim.7 000 tl civarı android ve apple telefon tavsiye edermisiniz