Arkadaslar yeni telefon almak istiyorum
Bütçem 1300 zorlardan 1500 arası
Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-oyunlarda iyi performans versin
-3,4 yıl beni idare etsin
-kamerası iyi olsun
Optimus G ama kamerası iyi değil 3-4 yıl götürecek telefon dersen iPhone ama sınırını aşıyor bir de Xperia SP var onuda öneririm
Hm peki s4 nasıl ne kadar götürür
Hiç bir android telefon 3 yıl götürmez S4 ü 1500 e bulduysan al derim ama asla tercihimi S4 ten yana kullanmam
Tm saol yardımcı oldugun için
Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-kamerası iyi olsun
Nerdeyse bütün 1300 lira civarındaki Android telefonlar üç yıl götürür seni aksine hiçbir iPhone ise 3 yıl götürmez iPhone 4'ün hali ortada.
G2 16 gb alabilirsin bütçeyi zorlarsan veya Nexus 4 ama kamerası çok iyi değil.
Arkadaslar yeni telefon almak istiyorum
Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-kamerası iyi olsun
Bana hangi üç yıllık android telefonun 4.2 aldığını ya da alacağını söylermisiniz ama iPhone 4 te iOS 7 var bunun sebebi nedir peki???
bütün android amiral gemilerini inceledim yinede stabilite sağlanmamış beğendiğim iki tane işletim sistemi var birisi ios diğeri windows phone ikiside sağlam stabil ve fazla işlemci ram vs. istemiyor ama windows phone biraz görsel olarak renksiz duruyor o yüzden ios diyorum ben anroidi pc deki windows a benzetiyorum hep daha fazla işlemci ve ram istiyorum ama ios ve wp öyle değil
Her şey güncelleme mi? iOS 7 kullanan iPhone 4 gördüyseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız.
Geliştirici desteği sağ olsun istediğiniz telefonu istediğiniz Android versiyonuna kendiniz yükseltebiliyorsunuz. Kaldı ki nerdeyse her Android uygulaması 2.3 ve üstü istiyor, o yüzden güncelleme yapmadım uygulama çalışmayacak gibi bir derdi de yok Android'in.
http://www.youtube.com/watch?v=JnNOoTm7kJ8
Kardeş xperia z bulabilirsen al derim. Lg özellik olarak üstün fakat kullanan arkadaşlar memnun değil. Bir çoğu Lg için telefon piyasasının Casper ı diyor.
rehbere girdiğim zaman düşünüyor biraz andoridli telefon bazen takılmalar oluyor kilitlenmeler oluyor.
Geliştirici desteğini bende biliyorum ama nereye kadar? galaxy gio telefonuma herkesden önce 4.3 yükledik ama ne işe yaradı? aynı şekilde videodaki telefon bu sene çıkan kaç tane ağır oyunu çalıştırıyor?ayrıca asıl uygulama derdi iOS ta yoktur iPhone 3Gs gibi bir telefon Asphalt 8 i çalıştırıyor ama hTC Desire 7 sini bile kasıyor ve iPhone 4 kullanan çok tanıdığım var kasma olayı ise ilerde bir güncelleme ile halledilecek seviyede şimdi bana Android telefonlar hala 3-4 yıl götürür demeyin