Telefon tavsiye

Myıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yeni telefon almak istiyorum

Bütçem 1300 zorlardan 1500 arası

Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-oyunlarda iyi performans versin
-3,4 yıl beni idare etsin
-kamerası iyi olsun

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-kamerası iyi olsun

Optimus G ama kamerası iyi değil 3-4 yıl götürecek telefon dersen iPhone ama sınırını aşıyor bir de Xperia SP var onuda öneririm

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-kamerası iyi olsun

Nerdeyse bütün 1300 lira civarındaki Android telefonlar üç yıl götürür seni aksine hiçbir iPhone ise 3 yıl götürmez iPhone 4'ün hali ortada.

G2 16 gb alabilirsin bütçeyi zorlarsan veya Nexus 4 ama kamerası çok iyi değil.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nerdeyse bütün 1300 lira civarındaki Android telefonlar üç yıl götürür seni aksine hiçbir iPhone ise 3 yıl götürmez iPhone 4'ün hali ortada.

G2 16 gb alabilirsin bütçeyi zorlarsan veya Nexus 4 ama kamerası çok iyi değil.

Bana hangi üç yıllık android telefonun 4.2 aldığını ya da alacağını söylermisiniz ama iPhone 4 te iOS 7 var bunun sebebi nedir peki???

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nokia Lumia 925.3-4 yıl idarede eder,istediğin özellikleri de rahatça karşılar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Aradığım özellikler :
-kasma ve donma olmasın
-kamerası iyi olsun

kardeşim bazı yerler lg g2 yi 1500 e bulunabiliyor egerki bulursan hiç düşünme direk al çünkü performansı süper takılma donma olmaz 3 yıl götürür ama 4 -5 i bilemem :) eger bulamassan s4 de alabilirsin oda gayet iyi

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bütün android amiral gemilerini inceledim yinede stabilite sağlanmamış beğendiğim iki tane işletim sistemi var birisi ios diğeri windows phone ikiside sağlam stabil ve fazla işlemci ram vs. istemiyor ama windows phone biraz görsel olarak renksiz duruyor o yüzden ios diyorum ben anroidi pc deki windows a benzetiyorum hep daha fazla işlemci ve ram istiyorum ama ios ve wp öyle değil

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bana hangi üç yıllık android telefonun 4.2 aldığını ya da alacağını söylermisiniz ama iPhone 4 te iOS 7 var bunun sebebi nedir peki???

Her şey güncelleme mi? iOS 7 kullanan iPhone 4 gördüyseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız.

Geliştirici desteği sağ olsun istediğiniz telefonu istediğiniz Android versiyonuna kendiniz yükseltebiliyorsunuz. Kaldı ki nerdeyse her Android uygulaması 2.3 ve üstü istiyor, o yüzden güncelleme yapmadım uygulama çalışmayacak gibi bir derdi de yok Android'in.
http://www.youtube.com/watch?v=JnNOoTm7kJ8

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bütün android amiral gemilerini inceledim yinede stabilite sağlanmamış beğendiğim iki tane işletim sistemi var birisi ios diğeri windows phone ikiside sağlam stabil ve fazla işlemci ram vs. istemiyor ama windows phone biraz görsel olarak renksiz duruyor o yüzden ios diyorum ben anroidi pc deki windows a benzetiyorum hep daha fazla işlemci ve ram istiyorum ama ios ve wp öyle değil

Stabilite derken kastın nedir?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her şey güncelleme mi? iOS 7 kullanan iPhone 4 gördüyseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız.

Geliştirici desteği sağ olsun istediğiniz telefonu istediğiniz Android versiyonuna kendiniz yükseltebiliyorsunuz. Kaldı ki nerdeyse her Android uygulaması 2.3 ve üstü istiyor, o yüzden güncelleme yapmadım uygulama çalışmayacak gibi bir derdi de yok Android'in.
http://www.youtube.com/watch?v=JnNOoTm7kJ8

Geliştirici desteğini bende biliyorum ama nereye kadar? galaxy gio telefonuma herkesden önce 4.3 yükledik ama ne işe yaradı? aynı şekilde videodaki telefon bu sene çıkan kaç tane ağır oyunu çalıştırıyor?ayrıca asıl uygulama derdi iOS ta yoktur iPhone 3Gs gibi bir telefon Asphalt 8 i çalıştırıyor ama hTC Desire 7 sini bile kasıyor ve iPhone 4 kullanan çok tanıdığım var kasma olayı ise ilerde bir güncelleme ile halledilecek seviyede şimdi bana Android telefonlar hala 3-4 yıl götürür demeyin

TechnologyBoss

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kardeş xperia z bulabilirsen al derim. Lg özellik olarak üstün fakat kullanan arkadaşlar memnun değil. Bir çoğu Lg için telefon piyasasının Casper ı diyor.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Stabilite derken kastın nedir?[/QUOTE]

rehbere girdiğim zaman düşünüyor biraz andoridli telefon bazen takılmalar oluyor kilitlenmeler oluyor.

Kardeş xperia z bulabilirsen al derim. Lg özellik olarak üstün fakat kullanan arkadaşlar memnun değil. Bir çoğu Lg için telefon piyasasının Casper ı diyor.

oda ne demek telefpn piyasasının casper ı :D

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
rehbere girdiğim zaman düşünüyor biraz andoridli telefon bazen takılmalar oluyor kilitlenmeler oluyor.

Bütün hepsini incelememişsin demek ki. 5 aydır One'ın bi kere düşündüğünü görmedim.

Geliştirici desteğini bende biliyorum ama nereye kadar? galaxy gio telefonuma herkesden önce 4.3 yükledik ama ne işe yaradı? aynı şekilde videodaki telefon bu sene çıkan kaç tane ağır oyunu çalıştırıyor?ayrıca asıl uygulama derdi iOS ta yoktur iPhone 3Gs gibi bir telefon Asphalt 8 i çalıştırıyor ama hTC Desire 7 sini bile kasıyor ve iPhone 4 kullanan çok tanıdığım var kasma olayı ise ilerde bir güncelleme ile halledilecek seviyede şimdi bana Android telefonlar hala 3-4 yıl götürür demeyin

Benim yazdığımı okusan ne demek istediği anlayacaksın. Gelmiş hala bu telefon bu oyunu çalıştırıyor diyorsun. Telefon kalitesini çalıştırabildiği ağır oyun sayısına göre belirleyen birinden zaten başka bir şey beklemek hata.

iOS'da insan güncelleme yapmazsa aldığı uygulama sayısı azalıyor diyorum Android ise neredeyse hepsini 2.3 ve üzeri için çıkarıyor ondan güncelleme çok sıkıntı çıkarmıyor diyorum. Güncelleme almadan götürebiliyorsa bir telefon güncelleme diye ağlamak saçmalıktan başka bir şey değildir. Telefon stabil değildir güncelleme istersin anlarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 4'ün yaşındaki çoğu android telefonlara yeni Facebook bile çıkmıyor. O yaştaki telefonların hangisinde yüksek ppi'lı ekran var? Hangisinde 2013 model işletim sistemi var? Efsane S2 'de bile stock 4.2.2'de kaldı. Sen diyorsun cfw ile android 5.0 yüklerim düzelir dersin. iphone'da da jailbreak var. Normalde yüklenemeyen oyunlar mis gibi yükleniyor.
(bkz 3GS Asphhalt 8)

TechnologyBoss

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Şu demek :D Casper 2 sene önce hiç bir makinede yok iken 8 gb ram kullanıyordu. 4 gb ram kullanan cihazlardan ucuzdu. Aynı şeyler işlemci ve ekran kartı içinde geçerli tabi sözde düşük olan cihazların açtığı oyun,grafikleri casper kasarak açıyordu. O manada söyledim :D