Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Dostlar 500 Tl Bütçem Var . PDA Telefon Almak İstiyorum . 2.Elde Olabilir . Gittigidiyordan 1 Tane HTC Touch Buldum . Buna Benzer Telefon Önerilerinizi Bekliyorum
neden lg sıcak bakmıyorsun? bır sorun mu yaşadın önceden? yanlış anlama sadece merak... çünkü kullanıyorum ve çevremde de çok kullanan var ...herhangi bir sorun yaşadıysan paylaşmanı isterim.bence gerçekten o fiyata bulabileceğin en kaliteli smartphone'lardan hatta ben optimus me yı önerebilirim direkt...
lg nin tek sorunu diğer markalar kadar adının duyulmamış olması. ama şimdi optimus one, optimus me ve optimus black gibi telefonları ile adını duyurmaya başladı. kullanıp memnun kalmayan kimseyi duymadım ben. kullanımı kolay, her hangi bir sorun olduğunda teknik destek de iyi. piyasadaki eşdeğer telefonlardan daha da uygun fiyata satılıyor. daha ne olsun.