O telefonun su gecirmedigini kim söylediXiaomi Mi 8 telefonu kullanıyorum normalde su geçirmezdi 10 dk önce telefona bulaşan lekeyi su ile yıkamak istedim telefon çalışıyor fakat ekran gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?
peçeteyle sildim açılmadı şu anda pirince yatırdımtelefondaki lekeyi birdaha suyla yıkamazsın artık. telefonu peçetle kurut
bir video da izlemiştimO telefonun su gecirmedigini kim söyledi
Pirince yatırmak en mantıklısı olur.peçeteyle sildim açılmadı şu anda pirince yatırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir video da izlemiştim
yatırdım inş düzelirPirince yatırmak en mantıklısı olur.
Garantisi var mı?yatırdım inş düzelir
bilmiiyorum ama alalı 2 sene olduGarantisi var mı?
o ne demek söyleyebilirmisiniz?Servise götürün içinde korozyonlaşma olabilir
Oksitlenme olabilir, yani su ile anakart tepkimeye girebilir. Bu sefer cihazınız hiç açılmaz. Telefoncuda içinin açılıp temizlenmesi lazım.o ne demek söyleyebilirmisiniz?
AynenOksitlenme olabilir, yani su ile anakart tepkimeye girebilir. Bu sefer cihazınız hiç açılmaz. Telefoncuda içinin açılıp temizlenmesi lazım.
nasıl anlarım? hemen götürmem mi gerekir?Oksitlenme olabilir, yani su ile anakart tepkimeye girebilir. Bu sefer cihazınız hiç açılmaz. Telefoncuda içinin açılıp temizlenmesi lazım.
İçini açmadan anlayamazsın. Ne kadar çabuk götürürsen o kadar iyi.nasıl anlarım? hemen götürmem mi gerekir?
tamam teşekkür ederim.İçini açmadan anlayamazsın. Ne kadar çabuk götürürsen o kadar iyi.
1-2 ay sonra sorun çıkabilir. Götüremiyorsan bile 1 hafta pirinçte beklet.tamam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anda ekranı açıldı yine de götürmeme gerek varmı çünkü yakınlarda telefonu götürebileceğim bir yer yok
tmm anladım1-2 ay sonra sorun çıkabilir. Götüremiyorsan bile 1 hafta pirinçte beklet.
bugün götürmeme gerek varmı yoksa biraz daha pirinçde bekletmeli miyimPirinçte 2 gün beklet, açılırsa şanslısın, açılmazsa servise ver. Bu arada peçete, ıslak bez varken neden suyla yıkadığına anlam veremiyorum.
2 gün beklet, hiç dokunma/elleme.bugün götürmeme gerek varmı yoksa biraz daha pirinçde bekletmeli miyim
tamam2 gün beklet, hiç dokunma/elleme.