Telefon seçimi Zenfone 3 - Galaxy c7 Sizce ?

sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    9

nehirhamit007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar bir hafta içinde telefon alıcam
fiyat aralığım 0-1600 arası diyebilirim
aklımda zenfone 3 ve galaxy c7 var
sizce hangi telefonu almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

TheRepsullex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İkisinin özellikleri neredeyse aynı. Garanti ve Teknik servis için Zenfone 3 Öneririm.

nehirhamit007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
benimde aklımda zenfone 3 var kamerası ve Türkiye garantisi olması c7'ninde Türkiye satışı olmayışı zenfona itiyor

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Şöyle söyliyim çoğu telefon firmasının Türkiye garantili ürünleri bile sorunlu çıkınca garanti konusunda arkasinda durulmuyor o yüzden ne kadar sevsekde xiaomi gibi ithalatci firmalara güvenilmiyor ama ben risk almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Garantisine güvenilecek olsa C7 derdim. 3 ay kullandım cihazı. İyi iş çıkarılmış gerçekten, kullanımı keyifliydi. Sadece biraz büyük ama phablet sonuçta ikisi de.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Editörün önerisi zenfone 3 ;)

nehirhamit007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
benimde niyetim zenfone 3 renk olarakda siyah düşünüyorum hayırlısı bakalım teknoloji birazda şans işi derler bakalım şans yanımızda olacak mı

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Zenfone 3 diyorum.Kamera noktasında orta segmentin en iyisi diyorum. Performans ve pill noktasında harika ötesi. Tasarımıda bana göre gerçekten çok iyi. Tercihin Zen 3 olsun

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Zenfone 3 diyorum.Kamera noktasında orta segmentin en iyisi diyorum. Performans ve pill noktasında harika ötesi. Tasarımıda bana göre gerçekten çok iyi. Tercihin Zen 3 olsun

Oyun performansı bakımından da güzel bir cihaz.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Öncelikle belirteyim, amacım ne Zenfone 3'ü kötülemek ne de C7 yi yüceltmek. İkisi de birbirine oldukça yakın telefonlar. İki cihaz da Adreno 506 ile birlikte Snapdragon 625 kullanmakta. Orta-üst bir işlemci olarak kabul edebiliriz, bu fiyat aralığı için normal, pil performansı konusunda başarılı ve ısınmayan telefonlar olacaktır ikisi de. Ancak C7, Zenfone'un aksine 3 yerine 4 GB ram ile gelmekte. Ekran/Gövde oranı ile birazcık Zenfone'dan başarılı bir cihaz C7 ve kullanıcısına IPS LCD yerine Super Amoled ekran sunuyor. Renklerin olduğundan daha canlı görünmesi kişinin kendi zevkine kalmış bir durum, C7 bu şekilde yansıtıyor. Batarya konusunda C7'nin 300 mAh'lik bir üstünlüğü söz konusu. Arka kısımda Zenfone'un cam aksamına karşılık C7 metal sunuyor, yine zevk meselesi diyebiliriz fakat C7 biraz daha dayanıklı olacaktır düşmelere karşı. Zenfone'un ise en bariz üstün olduğu kısım kamera. Cidden segmentinin en iyi kameralarından birine sahip. Aynı zamanda C7 ye kıyasla çok daha güvenilir bir garanti sunmakta.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Tasarım göreceli bir şey ama c7 note 7 yi andırıyor gibi geliyor bana. Onun dışında valla ramın 3 gb olması bataryanın 3000 olusu beni şöyle düşündürdü. 3 gb ram tam ayarında bence ama 4 olsaymıs içimiz de rahat edermiş :) Şarj konusunda harbiden testlerde 1 günü çok rahat çıkartıyor. Amaaa o kamera varyaaaa efsane ya. Hele video ios'u çok güzel çalışıyor. Lg g5 kullanıyorum ios bakımından bence Zenfone 3 daha iyi diyebilirim.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Tasarım göreceli bir şey ama c7 note 7 yi andırıyor gibi geliyor bana. Onun dışında valla ramın 3 gb olması bataryanın 3000 olusu beni şöyle düşündürdü. 3 gb ram tam ayarında bence ama 4 olsaymıs içimiz de rahat edermiş :) Şarj konusunda harbiden testlerde 1 günü çok rahat çıkartıyor. Amaaa o kamera varyaaaa efsane ya. Hele video ios'u çok güzel çalışıyor. Lg g5 kullanıyorum ios bakımından bence Zenfone 3 daha iyi diyebilirim.
Senin aklın iOs'da kalmış, Iphone 7 verelim sana :D:D
İki telefon arasındaki farklar hakkaten ufacık. Tasarımını beğendiğinizi alın, pişman olmazsınız bence.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Senin aklın iOs'da kalmış, Iphone 7 verelim sana :D:D
İki telefon arasındaki farklar hakkaten ufacık. Tasarımını beğendiğinizi alın, pişman olmazsınız bence.
Yok be baskannn :D Orta segmente göre çok iyi iş yapıyor telefon :D :D
--- Gönderi Güncellendi ---
İp7 mi aman aman yok almayayım :D

nehirhamit007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
telefonu (zen) cumartesi yada pazartesi almış olurum bakalım elime aldığımda umarım memnun kalırım

TheRepsullex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
telefonu (zen) cumartesi yada pazartesi almış olurum bakalım elime aldığımda umarım memnun kalırım
Bu arada ek düzeltme olarak; FM Radyo vardır.

Almanızı tavsiye ederim ki, şayet bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda.
Kullanıcı deneyimlerinizi mutlaka bekleriz..
Çoğu incelemelere baktığım zaman, 3000mAH gayet yeterli gibi görünüyor, rahat 1 gün çıkaracakmış düşüncesi içerisindeyim. Fakat 3GB RAM'den dolayı biraz da olsa kuşku içerisindeyim ki, şayet benim de en yakın zamanda telefon almayı planladığım için Zenfone 3'e yönelmiş bulunmaktayım şuan.
Bu arada ek düzeltme olarak; FM Radyo vardır.

Almanızı tavsiye ederim ki, şayet bende almayı düşünüyorum en yakın zamanda.
Kullanıcı deneyimlerinizi mutlaka bekleriz..

Çoğu incelemelere baktığım zaman, 3000mAH gayet yeterli gibi görünüyor, rahat 1 gün çıkaracakmış düşüncesi içerisindeyim. Fakat 3GB RAM'den dolayı biraz da olsa kuşku içerisindeyim ki, şayet benim de en yakın zamanda telefon almayı planladığım için Zenfone 3'e yönelmiş bulunmaktayım şuan.
4GB - 64GB'lık [Edit: 4GB modeli Duos'dur (Çift Sim Kartlı)] modeli şuan Teknosa gibi yerlerde 1800TL'ye satılıyor. Ben şahsen 1800TL'yi o telefona vermem. Bütçem Maximum 1500TL olduğu için 3GB Versiyonunu almayı planlıyorum. (Vodafone da peşin olarak 1350'ye satılıyor..)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
merhaba arkadaşlar bir hafta içinde telefon alıcam
fiyat aralığım 0-1600 arası diyebilirim
aklımda zenfone 3 ve galaxy c7 var
sizce hangi telefonu almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Yanlış hatirlamiyorsam c7 modeli resmi distributor garantili olarak ulkemizde satilmiyor. Bildigim kadariyla sadece ithalatci garantili var. Oncelikle bunu bi goz onunde bulundurun derim.

Garanti durumlarini goz ardi edersek iki modelim performanslari asagi yukari esdeger. Lakin genel tabloda c7 modelinin daha iyi bir model oldugunu soyler, ithalatci garantili olmasi sizin icin sorun degil ise c7 modelini tavsiye ederim.