Bütçeye kesin bir sınır koymuyorum 1000 lirayı aşmasa iyi olur ama biraz yukarsında nexus5 g2 gibi çok güzel telefonlar var. Benim için önemli olan ekran çözünürlüğü iyi olsun. ön arka kamerası iyi olsun. donmalar kasmalar olmasın istediğim oyunu oynayabileyim (oyun delisi de değilim ama ) bunları toparlayınca en uygun fiyata nexus5 ve g2 görüyorum. g2 çok büyük o yüzden eliyorum. Sorularım;
1.Nexus5'in de saf android oluşunun dezavantajları nelerdir bunu tam olarak kavrayamadım. Nasıl bi farkı var yani diğerlerinden. Telefon kullanımında hoş ayrıntılar ne bileyim knock code knock on kişiselleştirme seçenekleri vs. olmayışı sıkar mı?
2.G2 boyutlarından dolayı G2 mini düşündüm onun da özelliklerine göre yüksek fiyatlı olduğu söyleniyor
3. Bir başka seçenek LG L90 görüyorum bu sizce işimi görür mü.
4. en azından 3 4 sene sıkılmiyim almışken iyi bişey olsun diyorum varmı dır başka herhangi öneriniz?
1.Nexus5'in de saf android oluşunun dezavantajları nelerdir bunu tam olarak kavrayamadım. Nasıl bi farkı var yani diğerlerinden. Telefon kullanımında hoş ayrıntılar ne bileyim knock code knock on kişiselleştirme seçenekleri vs. olmayışı sıkar mı?
2.G2 boyutlarından dolayı G2 mini düşündüm onun da özelliklerine göre yüksek fiyatlı olduğu söyleniyor
3. Bir başka seçenek LG L90 görüyorum bu sizce işimi görür mü.
4. en azından 3 4 sene sıkılmiyim almışken iyi bişey olsun diyorum varmı dır başka herhangi öneriniz?