Telefon seçimi için tavsiye

Hardnick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam aleykum arkadawlar,bana telefon sechiminde yardiminiz lazim.Sechimlerim bunlar,Z1,G2,Galaxy s4...Bu telefonlardan hangisini önenirdiz?Esas beklentilerim dayaniklilik,sensörun iyi olmasi,resim chekmesi ve bir sure kullandikdan sonra donma olmamasi.Önceden her kese tewekkur ederim

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Takılmaları en az donmalari ise nerdeyse hiç yaşamayacağın telefon bence HTC One M7 , donanımının düşük olduğuna bakma. İstemiyorsan Xperia Z1 alabilirsin.

Hardnick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadawlar bazi telefonlar bir zaman kullandikdan sonra yan rengleri rengini deyiwir,z1-de böyle bi wey varmi?z1 kullanan arkadawlar lutfen kendi yorumlarinizi yazin

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam aleykum arkadawlar,bana telefon sechiminde yardiminiz lazim.Sechimlerim bunlar,Z1,G2,Galaxy s4...Bu telefonlardan hangisini önenirdiz?Esas beklentilerim dayaniklilik,sensörun iyi olmasi,resim chekmesi ve bir sure kullandikdan sonra donma olmamasi.Önceden her kese tewekkur ederim
Z1 al rahatla kardeşim :thumbup1:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

S4'ü düşünme bile, bir sürü yorum okudum ve hepsi olumsuzdu. Sony hakkında tam bilgim yok açıkçası ama şimdi Z1'in özelliklerine baktım ve gayet iyi. Ama G2 de güzel telefon, G2'yi de gözden çıkarma bence. G2 ve Z1'i araştır, hangisi sana daha uygunsa onu al.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Resim çekme ve dayanıklılık= Sony Xperia Z1 tek kötü yanı görüntü kalitesi biraz kötü ve çerçeve biraz kaba :) g2 ninde tasarım ve arayüz güzel bence :)

nameless950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resim için istiyorsan en iyisi gm elite. Ön kamerası 8 mp ve autofocus özellikli. Dunyada tek. Bence tasarimida hoş. Hem ucuz. S5i de testlerde geçiyor.

Ayrica 3gb ram bulunuyor telefonda. Bu telefonda kasma olursa artik... ve yeni cikacak partide snap 801ac kullanilacak islemci olarak.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Resim için istiyorsan en iyisi gm elite. Ön kamerası 8 mp ve autofocus özellikli. Dunyada tek. Bence tasarimida hoş. Hem ucuz. S5i de testlerde geçiyor.

Ayrica 3gb ram bulunuyor telefonda. Bu telefonda kasma olursa artik... ve yeni cikacak partide snap 801ac kullanilacak islemci olarak.

Elite sadece kağıt üstünde iyi. Kamera, hız vs. Ama hiç özelliği yok. Bomboş bir telefon.

imayearemir1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de z1 ve iphone 5s arasında kaldım. birbirne üstün özellikleri var fakat cok kararsızım z2 çıksa hiç düşünmeyeceğim fakat cıkmıyor birtürlü.