Telefon Seçimi( Ace2 / Lumia 620 )

hurcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün içerisinde telefon almayı planlıyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. İki telefon arasında kaldım Nokia Lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2.
Telefonda yaptığım şey genel olarak, whatsapp kullanmak, konuşmak, arada sırada internete girip birkaç yere bakmak ve işim gereği mail ve uçak saatlerinin kontrolü.. Önceliğim şarjının uzun gitmesi ve telefonla konuşurken en gürültülü ortamlarda dahi karşımdakini rahatlıkla duyabilmem. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şayet yalnızca bunlarla meşgulsen ve şarj meselesi olmasın istemiyorsan lumia 620, ancak oyun uygulama vs. çokluğu istersen ace2 derim... Lumia 620 şarjı çok kullanımında dahi 2 gün idare ediyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar, 1-2 gün içerisinde telefon almayı planlıyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. İki telefon arasında kaldım Nokia Lumia 620 ve Samsung Galaxy Ace 2.
Telefonda yaptığım şey genel olarak, whatsapp kullanmak, konuşmak, arada sırada internete girip birkaç yere bakmak ve işim gereği mail ve uçak saatlerinin kontrolü.. Önceliğim şarjının uzun gitmesi ve telefonla konuşurken en gürültülü ortamlarda dahi karşımdakini rahatlıkla duyabilmem. Sizce hangisini almalıyım? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Durum böyle işte

hurcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler cevabınız için. Yalnız bazı aynı telefonun biri 12 saat giderken bir diğeri dediğiniz gibi 24+ saat gidebiliyor.. Birkaç yerde okudum donanım problemleri çıkabiliyormuş nokia lumia da yani biraz da şans işimi bu acaba?

koko20000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nokia Lumia 620 işlemci bakımından herşey bakımından fiyatıda uygun çok şık bir telefon dostum hayırlı olsun.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler cevabınız için. Yalnız bazı aynı telefonun biri 12 saat giderken bir diğeri dediğiniz gibi 24+ saat gidebiliyor.. Birkaç yerde okudum donanım problemleri çıkabiliyormuş nokia lumia da yani biraz da şans işimi bu acaba?
Donanım problemi çıkacağını düşünmüyorum, bu s3 mininin pixsel sorunu gibi bir sorundur yani olmayan bir sorun... ben lumiada wpden dolayı haz almayan biriyim kuzenim 620yi kullanıyor ve 3-4 gün civarında kullandığı günler oluyor ve sadece sizin isteklerinize göre 620 diyorum... Bana kalsa ace2 al derim..

hurcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler msxlabs :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulama bakımından windows phone 8 kötü değil bunu markete girip anlayabilirsiniz android şuan çöküşte 100 tl ye tablet satan adam içinde android veriyor uygulama görüntü tema hoş görü bakımından lumia 620

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ace2 ile karşılaştırıyorsak, uygulama ve oyunlarıda pek önemsemiyorsanız kesinlikle Lumia 620 derim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 side hoş telefonlar menü fps hızları da gelişmiş Ace2 dede 620'dede Her oyunu oynayamazssınız zaten küçük boyutlu oyunlar wp8 magazasındada var . bu yüzden 2 side yeterli bu konularda, işletim sistemi olarak ace2 jeally bean alıyor. karar sizin 620 1 tık önde ama