Telefon satarken

Andruill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar Xr kullanıyorum ama bunu ileride satıp üstüne ekleyip 11 pro alıcam,kafama takılan bir kaç soru var onları sorucaktım
1-Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra baska bişey yapmak gerekiyormu alan kişi verilerime programlarla falan erişebilirmi

2-Yedekleme olarak icloud yedeklemem var itunnes yedeklemesine gerek varmı

3-Telefonu sattığım kişi veya mağazayla herhangi bir işlem yapmak gerekirmi,ımeı numarası muhabbetleri var tam bilmiyorumda telefonla ilişkimi nasıl tamamen kesicem,telefon faturası ımeı numarası daha baska ne varsa herşeyi benim üstüme ne yapmam gerekiyor
İyi forumlar.....

salih akay

Asistan
Reaksiyon puanı
187
1-)Satış yaparken satış sözleşmesi hazırlayın.
2-)Yine alacağınız cihaz apple bir cihaz ise yedekleme yapınız.
3-)Cihazı sıfırladıktan sonra herhangi bir işleme gerek kalmaz.
4-)Cihazın faturası mevcut ise sattığınız kişiye vermeyin fatura kişiye aittir.
5-)Garanti belgesi vs. varsa sattığınız kişiye teslim ediniz ve teslim etmeden önce sözleşmeye cihazı hangi aksesuar vs ile teslim ettiğinizi yazın.
6-)Sözleşmenin orjinal nüshası sizde kalacak şekilde kopyasını alıcıya teslim ediniz.
7-)sözleşme hazırlarken kendi bilgileriniz ve alıcının kimlik bilgisini yazmayı unutmayın ileride sorun çıkmasın.
8-)Satış sırasında dikkatli olun sözleşmeyi imzalayıp ücretini sözleşmeye yazıp ücreti teslim aldıktan sonra cihazı teslim ediniz.
9-)İyi satışlar
İphone 11 pro almanızı tavsiye ederim xrdan baya üstün bir cihaz.

Andruill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkür ederim yardımınız için,ozaman sözleşme muhabbeti varsa ben anlamam o işleri kişiye değilde 2.el alan yerlere satmak mantıklı fiyatta anlasırsam
Garanti belgesi,sarj adabtörü ve kablosu veririm yanında kutusunu ve içeriğini veririm
Ama ımeı numarası benim üstüme onu nasıl devretcez acaba sonra bişey falan olur bana gelmessinler

salih akay

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Çok teşekkür ederim yardımınız için,ozaman sözleşme muhabbeti varsa ben anlamam o işleri kişiye değilde 2.el alan yerlere satmak mantıklı fiyatta anlasırsam
Garanti belgesi,sarj adabtörü ve kablosu veririm yanında kutusunu ve içeriğini veririm
Ama ımeı numarası benim üstüme onu nasıl devretcez acaba sonra bişey falan olur bana gelmessinler
2.el telefon alan yerlerle zaten sözleşme yapıyorlar alırken sözleşmesiz telefon satmak başa ileride iş açabilir(sattığınız kişi tarafından vs.)