Telefon önerisi

Alperen SERBEST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar.Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Huawei P smart 2018 var elimde. Önerdiğiniz telefonlar nedir? Iphone 6splus-Iphone7-Xiaomi Redmi Note 9s-Samsung Galaxy M31 (Buradakiler hariç) Sizin önerdiğiniz bir telefon da olabilir. Max. 3500Tl. İstediğim şarjım yoğun kullanımda 1-2 gün gitmesi ve benim işimi uzun yılldar boyunca görmesi. İyi günler.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,253
Merhabalar.Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Huawei P smart 2018 var elimde. Önerdiğiniz telefonlar nedir? Iphone 6splus-Iphone7-Xiaomi Redmi Note 9s-Samsung Galaxy M31 (Buradakiler hariç) Sizin önerdiğiniz bir telefon da olabilir. Max. 3500Tl. İstediğim şarjım yoğun kullanımda 1-2 gün gitmesi ve benim işimi uzun yılldar boyunca görmesi. İyi günler.
Mi 9T olabilir, A31 olabilir.

Alperen SERBEST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Maalesef 4000Tl ye kadar çıkamam. Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler.

CuteVeryTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Samsung M31 aradığın kan...

Reaksiyon puanı
6,371
Xiaomi mi note 10 lite öneririm.

Samsung M31 aradığın kan...
Ama uzun yıllar boyunca götürmesi demiş. M31 anca 2 sene dayanır sonra deli eder. Bir de 6000 mAh diye şarjı iyi olmuyor. Bu m30s'de de böyleydi. Batarya performansı 6000 mAh bir batarya performansı değil. Mi note 10 lite'ın batarya performansı daha iyi.

Son düzenleme:

CuteVeryTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Xiaomi mi note 10 lite öneririm.

Aam uzun yıllar boyunca götürmesi demiş. M31 anca 2 sene dayanır sonra deli eder. Bir de 6000 mAh diye şarjı iyi olmuyor. Bu m30s'de de böyleydi. Batarya performansı 6000 mAh bir batarya performansı değil. Mi note 10 lite'ın batarya performansı daha iyi.
İddaani destekleyen bir makale var mı ?
Galaxy m30s 2. Sirada yer almis.
Gsmarena editorlerden daha deneyimli ve tecrübeli olmana nedense ihtimal veremedim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Realme 6 pro al keyfine bak.

Reaksiyon puanı
6,371
Gsmarena editorlerden daha deneyimli ve tecrübeli olmana nedense ihtimal veremedim
Adam uzun yıl kullanılması için demiş. m31 en fazla 2 sene sonra (Hadi 2.5 olsun) yazılım olarak kesinlikle delirtiyor. Samsung'un orta segmentte bir sürü berbat telefon çıkarttığı için, orta segmentte ki telefonları umursamıyor bile. Güncellemeyi zaten sallıyor, telefonun kasması donması pek de umurunda olmuyor. Samsung'ta satış sonrası destek de olmadığı için telefon elinde kalır. @Erenist2020'ye sor o bu konularda gördüğüm en bilgili insan, M31'in kaç yıl stabil gidebileceğini ya da mi note 10 lite kadar gidebilir mi diye. Bir de M31 aradığın kan falan diyorsunuz. O pil ömrünün de telefonu aldığından 2 yıl sonra nasıl düşeceğini de sorun. Samsung'u savunmak yerine bu bütçede en iyisi ne diye araştırın. Samsung 7200 civarında en iyisi S20 ile. Ama uygun fiyatlı bir telefon yapmaktan aciz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Samsung'un orta seviye cihazları kalite olarak iyi değil.M31 dediğin cihaz 1 yıla kalmadan kasmaya başlayacak.Orta seviyede Xiaomi ve Realme dışındakiler hikaye.İnsanlara cihaz tavsiye ederken araştırmanızı tavsiye ederim.Konuyu açan şahıs uzun vadede saç baş yolmak istemiyorsa Mi Note 10 lite yâda Realme 6 Pro almalı.

CuteVeryTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Adam uzun yıl kullanılması için demiş. m31 en fazla 2 sene sonra (Hadi 2.5 olsun) yazılım olarak kesinlikle delirtiyor. Samsung'un orta segmentte bir sürü berbat telefon çıkarttığı için, orta segmentte ki telefonları umursamıyor bile. Güncellemeyi zaten sallıyor, telefonun kasması donması pek de umurunda olmuyor. Samsung'ta satış sonrası destek de olmadığı için telefon elinde kalır. @Erenist2020'ye sor o bu konularda gördüğüm en bilgili insan, M31'in kaç yıl stabil gidebileceğini ya da mi note 10 lite kadar gidebilir mi diye. Bir de M31 aradığın kan falan diyorsunuz. O pil ömrünün de telefonu aldığından 2 yıl sonra nasıl düşeceğini de sorun. Samsung'u savunmak yerine bu bütçede en iyisi ne diye araştırın. Samsung 7200 civarında en iyisi S20 ile. Ama uygun fiyatlı bir telefon yapmaktan aciz.
Eyvallah kardesim ben sana gsmarena diyorum mobil cihazlar ve teknolojileri alanında referans olmuş bir yapı sen bize ne anlatıyorsun yok Zuhtu yok Telefoncu Adnan ....

Arkadaşlar benim onerdiginiz modellere bir dediğim yok tartisma başlatıp kendi fikirlerinizi uzman görüşü bilimsel araştırma sonucu gibi paylaşıyorsunuz internette nerede 1 2 sene sonunda bir cihaz hakkında değerlendirme makalesi okudunuz ? Varsa öyle bir platform biz de faydalanalim. Cihazların uzun kullanım yani 1 2 sene sonra ki gösterecekleri performans ya da durum degisikligi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kimisi 2 sene kullanır kutudan yeni çıkmış gibi ter temiz sorunsuzdur kimisi 6 ay da canini cikartir. Kaç tane Samsung eskittiniz ? Kaç tane Xiaomi eskittiniz ? 1 2 tane ürünüyle marka segment degerlendirilmez

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
6,371
Arkadaşlar benim onerdiginiz modellere bir dediğim yok tartisma başlatıp kendi fikirlerinizi uzman görüşü bilimsel araştırma sonucu gibi paylaşıyorsunuz internette nerede 1 2 sene sonunda bir cihaz hakkında değerlendirme makalesi okudunuz ? Varsa öyle bir platform biz de faydalanalim. Cihazların uzun kullanım yani 1 2 sene sonra ki gösterecekleri performans ya da durum degisikligi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kimisi 2 sene kullanır kutudan yeni çıkmış gibi ter temiz sorunsuzdur kimisi 6 ay da canini cikartir. Kaç tane Samsung eskittiniz ? Kaç tane Xiaomi eskittiniz ? 1 2 tane ürünüyle marka segment degerlendirilmez
4-5 tane Smasung eskittim ve hepsi de stabil çalışamadı, uzun süre kullanılamadı. Uzun süreli kullanım kişiden kişiye değişmez. Her şey değişebilir değil. Uzun kullanım yazılım ile değişir. Arayüz, optimizasyon ile değişir. Asıl dediğini 1-2 tane adını duymadığımız site ile destekledi diye kendini profesör ilen edip başkasına bunu söyleyen sizsiniz.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
Ben ömürlük telefon yapsam millet değiştirmez ki telefonu.. bende şirketi büyütemem ... olay bu gençler ? no make a change yes make a money ???