Telefon önerisi

Kosterelii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merabalar iyi akşamlar herkese. Ben telefon almayı düşünüyorum ama karar veremedim size sormak istedim yardımcımolursanız çok sevinirim. 2. El bi s9 plus mı yoksa sıfır a71 mi teşekkürler şimdiden

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sıfır a71 daha iyi bana göre ama s9 kullanan kişi telefona iyi bakmışsa oda olabilir ama 0 telefon ilk tercihin benim.

McClain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
s9 plus bir tık daha önce ama bana kalırsa samsungdan ziyade oppo xiaomi gibi markalara yönel. Çok daha uygun fiyata çok daha iyi özellikler mevcut.

Kosterelii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıfır a71 daha iyi bana göre ama s9 kullanan kişi telefona iyi bakmışsa oda olabilir ama 0 telefon ilk tercihin benim.
S9 u letgodan buldum fotoğraflarda temiz gözüküyor ama ne kadar temizdir tam bişey bilmiyorum tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

s9 plus bir tık daha önce ama bana kalırsa samsungdan ziyade oppo xiaomi gibi markalara yönel. Çok daha uygun fiyata çok daha iyi özellikler mevcut.
Samsung’un kalitesi daha iyidir diye düşündüğüm için ona baktım. Satarkende daha kolay olur diye düşünüyorum açıkçası

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Samsung daha iyi hepsinden eminim ki yeni markalardan daha iyi

McClain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S9 u letgodan buldum fotoğraflarda temiz gözüküyor ama ne kadar temizdir tam bişey bilmiyorum tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung’un kalitesi daha iyidir diye düşündüğüm için ona baktım. Satarkende daha kolay olur diye düşünüyorum açıkçası
Tabi siz siz kullanacaksınız nasıl isterseniz öyle olsun ama artık piyasada daha uygun fiyatlı telefonların ticareti oluyor. Satması daha kolay çünkü talep çok. Redmi note 8 pro, mi 9t, oppo renolar bunlara da bakmanızı tavsiye ederim. ama onun dışında 2. el telefonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim ne olacağı hiç belli olmaz.

Kosterelii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman a71 e bakayım iyice. Bu hafta alayım nasipse ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merabalar iyi akşamlar herkese. Ben telefon almayı düşünüyorum ama karar veremedim size sormak istedim yardımcımolursanız çok sevinirim. 2. El bi s9 plus mı yoksa sıfır a71 mi teşekkürler şimdiden
Güzel kardeşim biri amiral gemisi,biri orta seviye.Ikinci el temiz S9 plus al keyfine bak.