YUNUS Emre Culum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Uzun süreli kullanacağım 3 bin TL ile 4 bin TL arası telefon öneriniz var mı?
Android olursa benim için daha iyi olurİphone 8
Uzun süreli kullanacağım 3 bin TL ile 4 bin TL arası telefon öneriniz var mı?
Xiaomi bir önerin var mı?Samsung ise A71, Huawei ise Nova 5T önerimdir.
Mi 9T bulabilirsen güzel olur.Xiaomi bir önerin var mı?
A71, Nova5t, Realme 6 Pro, İphone 8 (ikinci el),S10e (ikinci el).Uzun süreli kullanacağım 3 bin TL ile 4 bin TL arası telefon öneriniz var mı?
Huawei Nova 5TUzun süreli kullanacağım 3 bin TL ile 4 bin TL arası telefon öneriniz var mı?
O da 4 binin üstünde tabi 3500 üzerinde olan da var ama ben ilanlara baktığımda çoğu 5 bine yakındı 4500 4800 tl gibi
Mİ9T varken A71 kim la ?Samsung A71, Huawei Nova5T
bütçe var ise çok rahat şekilde alınabilir bir cihaz ve bana göre A71'i mi9t den öne çıkaran başlıca fark hafıza kartı desteği olmaması uzun yıllarda depolama sorunu yaşatması muhtemelMİ9T varken A71 kim la ?
Mİ9T'de de micro sd desteği yokbütçe var ise çok rahat şekilde alınabilir bir cihaz ve bana göre A71'i mi9t den öne çıkaran başlıca fark hafıza kartı desteği olmaması uzun yıllarda depolama sorunu yaşatması muhtemel
Yazımı tekrar okuyunca yanlış yazdığımı farkettim. A71'de sd card desteğinin olması ve Mi9T ' de olmaması ikisi arasında ki başlıca fark ki depolama da önemli bi kriterMİ9T'de de micro sd desteği yok
Ona bakılırsa OnePlus modellerinde de yok ama hafıza problemi yaşanmıyor çünkü en aşağısı 128 gb ve bence bu bile yeterliYazımı tekrar okuyunca yanlış yazdığımı farkettim. A71'de sd card desteğinin olması ve Mi9T ' de olmaması ikisi arasında ki başlıca fark ki depolama da önemli bi kriter
o da boyuttan kaybediyor bende ablam için düşünüyordum o telefonu ama 6.7 inç gereksiz büyükSamsung Galaxy A71
Şuan için evet ama uzun dönemde ne kadar yeterli olacak bu bir soru işareti ki oyunların çoğuna güncellemeler artık mb ile değil gb ile geliyor. bunun yanında fotoğraf , müzik , video vb indirilenleri saymıyorum bile 128gb güzel fakat yinede extra olarak sd card seçeneği '' acil durumda camı kırınız '' gibi bi imdat seçeneği, kısa dönemde olmasa bile uzun dönemde hissetirecektir.Ona bakılırsa OnePlus modellerinde de yok ama hafıza problemi yaşanmıyor çünkü en aşağısı 128 gb ve bence bu bile yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
o da boyuttan kaybediyor bende ablam için düşünüyordum o telefonu ama 6.7 inç gereksiz büyük
2014'ten 2019'a kadar İPhone 5s kullandım 16 GB space gray rengiydi hafızası bana yetiyordu fakat 2017'nin sonlarında 16 GB bana yetmediğini farkettim neyseki Mİ9T 128 GB aldım artık hafıza problemi yaşamam ben öyle foto ve video manyağı biri değilim ama buna rağmen 16 GB bana yetmediŞuan için evet ama uzun dönemde ne kadar yeterli olacak bu bir soru işareti ki oyunların çoğuna güncellemeler artık mb ile değil gb ile geliyor. bunun yanında fotoğraf , müzik , video vb indirilenleri saymıyorum bile 128gb güzel fakat yinede extra olarak sd card seçeneği '' acil durumda camı kırınız '' gibi bi imdat seçeneği, kısa dönemde olmasa bile uzun dönemde hissetirecektir.