Telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melo55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selam kız kardeşim ve ben telefon alacağız
aradığımız özellik
kamerası iyi olsun
ekranı 5 içnten aşağı olmasın
servis olanağı olsun
xima böyle farklı markaları terch etmiyorum
fiyat aralığı ise 800 900 olsun en fazla
önerilerinizi bekliyorum teşekkürlerr:)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
General Mobile 5 Plus. Başka alternatif pek yok

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
selam kız kardeşim ve ben telefon alacağız
aradığımız özellik
kamerası iyi olsun
ekranı 5 içnten aşağı olmasın
servis olanağı olsun
xima böyle farklı markaları terch etmiyorum
fiyat aralığı ise 800 900 olsun en fazla
önerilerinizi bekliyorum teşekkürlerr:)

Merhabalar, öncelikle tamamı kalın mesaj forumda yasak Forum Kuralları göz gezdirmenizde fayda var. Mesajınızı düzenledim.

öneriye gelecek olursak Huawei g8 öneririm kamera olarak malzeme kalitesi parmak izi okuyucu ekran boyutu vs tatmin edici düzeyde.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
:) GM5 Plus al. Fazla düşünme

anlamıyorum neyini bu kadar seviyorsunuz gm nin malzeme kalitesi yok kronik sorun çok elimde 2 adet 4g duruyor ekranları kırık yan sanayi ürün olmuyor orjinal taktırsam cihaz parası kadar istiyorlar ben çok zor durumda kalmadıkça almam o markayı

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, öncelikle tamamı kalın mesaj forumda yasak Forum Kuralları göz gezdirmenizde fayda var. Mesajınızı düzenledim.

öneriye gelecek olursak Huawei g8 öneririm kamera olarak malzeme kalitesi parmak izi okuyucu ekran boyutu vs tatmin edici düzeyde.
teşekkür ederim yeni üye olduğum için pek bilmiyordum dediğiniz telefonda 1200 tl galiba
--- Gönderi Güncellendi ---
Seçenek çok ben olsam şöyle güzel bir 2.el bakardım.
2.e el düşünmüyorum 3 4 yıldır s3 mini kullanıyorum oda 2.eldi :D

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
anlamıyorum neyini bu kadar seviyorsunuz gm nin malzeme kalitesi yok kronik sorun çok elimde 2 adet 4g duruyor ekranları kırık yan sanayi ürün olmuyor orjinal taktırsam cihaz parası kadar istiyorlar ben çok zor durumda kalmadıkça almam o markayı

Ben sevmiyorum. Alabileceği fiyat aralığında 2-3 adet telefon var. Bana sorsan Android oyuncak zaten. Çöp yani:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
teşekkür ederim yeni üye olduğum için pek bilmiyordum dediğiniz telefonda 1200 tl galiba

2.e el düşünmüyorum 3 4 yıldır s3 mini kullanıyorum oda 2.eldi :D

2. el g8 sıfır düzeyinde olanlar 900 liraya 800 liraya bulunabilir sıfır olarak gb de 1184 lira siz hangi modelinden istiyorsunuz ?
Ben sevmiyorum. Alabileceği fiyat aralığında 2-3 adet telefon var. Bana sorsan Android oyuncak zaten. Çöp yani:)

Tercih meselesi ama gm 5p android seven birisi için bile zor tercih edilesi olabiliyor.

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2. el g8 sıfır düzeyinde olanlar 900 liraya 800 liraya bulunabilir sıfır olarak gb de 1184 lira siz hangi modelinden istiyorsunuz ?

benim düşündüğüm model y6 2 :(

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
800 900 lira bütçe diyip y6 ya bakmanız da ilginç açıkcası. o fiyatta ki cihazdan fazla bir beklentiniz olmayacaksa alına bilir.

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
800 900 lira bütçe diyip y6 ya bakmanız da ilginç açıkcası. o fiyatta ki cihazdan fazla bir beklentiniz olmayacaksa alına bilir.
o dediğim telefonun fiyatı vatan ve media markette 800 veya 900 oluyor
benim alacağım yerlerde oralar internette alamam çünkü
çok mu kötü ki

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
o dediğim telefonun fiyatı vatan ve media markette 800 veya 900 oluyor
benim alacağım yerlerde oralar internette alamam çünkü
çok mu kötü ki

oralarda o paraya alınmaz. bana göre boşa o kadar vermiş olursunuz hepsiburada.com da bakın veya teknoloji marketten alacaksanız 1000-1200 arası orta segment alın

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oralarda o paraya alınmaz. bana göre boşa o kadar vermiş olursunuz hepsiburada.com da bakın veya teknoloji marketten alacaksanız 1000-1200 arası orta segment alın
bende internetten alamam işte sorun olur almam
teknoloji marketlerinden ise 1000 tl bile bütçem yok
dediğim telefon alınmaz özelliktemi

derin acar

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hocam katılıyorum size. Bence de çok mantıklı dediğiniz.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
asus un modellerine bakabilirsin, p9 litenin kamerası leica dan, gayet iyi bir telefon bana kalırsa, xiaomi mi5 e de bakabilirsin.

sana önerim gm5 alma olur, teknoloji biraz şans işidir ama bile bile lades demek de doğru değil, sorun sıkıntı yaşayan çok oldu onda.

benim lg g2 de ekran sıkıntısı baş gösterdi, bende telefon bakıyorum, huawei p9 lite, mi5, asusun birkaç modeli arasında gidip geliyorum.

telefonlarda bi kampanya yapılmaz sanmıyorum ama bilgisayar alacaksan indirim kovalamalısın, örneğin 2binlik laptobu 1800e alırsan, sana ekstradan 200 lira kalmış olur, telefonun parasının üstüne ekleyebilirsin.

eğer ingilizcen varsa gsmarena sitesine girip arada kaldığın 2-3 telefon hakkında teknik verilere bakabilirsin.

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
asus un modellerine bakabilirsin, p9 litenin kamerası leica dan, gayet iyi bir telefon bana kalırsa, xiaomi mi5 e de bakabilirsin.

sana önerim gm5 alma olur, teknoloji biraz şans işidir ama bile bile lades demek de doğru değil, sorun sıkıntı yaşayan çok oldu onda.

benim lg g2 de ekran sıkıntısı baş gösterdi, bende telefon bakıyorum, huawei p9 lite, mi5, asusun birkaç modeli arasında gidip geliyorum.

telefonlarda bi kampanya yapılmaz sanmıyorum ama bilgisayar alacaksan indirim kovalamalısın, örneğin 2binlik laptobu 1800e alırsan, sana ekstradan 200 lira kalmış olur, telefonun parasının üstüne ekleyebilirsin.

eğer ingilizcen varsa gsmarena sitesine girip arada kaldığın 2-3 telefon hakkında teknik verilere bakabilirsin.
valla pek teknolojinden anlamıyom gidip alıyorum pek sorun yaşamadım bu zamana kadar telefonlarla
huwai almak isityorum ama bir araştırayım dedim
laptop da bakıyorum aynı zamanda ne zormuş seçmek :D

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
LG Stylus 2 dual ya da GM5... Verdiğin fiyat açısından en iyileri. Tabi öncelikli olarak gm5 mantıklı.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Gm güzel ama sorunlu.P9 lite biraz Pahalı gibi bütçenize göre.Bütçeyi arttırsanız daha iyi cihaz ama.

melo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gm güzel ama sorunlu.P9 lite biraz Pahalı gibi bütçenize göre.Bütçeyi arttırsanız daha iyi cihaz ama.
attırma şansım yok kız kardeşim hem laptop hem telefon alıcak
bana da bu düşüyor :D