Telefon önerisi

tegronadem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçe 2250 son
G5 VE Note 5 düşünüyordum note 5 hafıza kartı yeri yokmuş o yüzden onu geçtim g5 kaldı ama ondada ekran parlaklıığı falan az diyolar wifi sorunu parazitli ses falan diyolar ben yoruldum delircem bi yardım edin bütçemi söledim bana göre bi telefon önerin ya güzel kamera güzel şarj süresi güzel performans istireim

tegronadem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarmadı beni o telefon hem epey.com dada 82 puan vermişler

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Phonearenanın verilerine göre en iyi telefonlar
iphone 6s
s7 edge note 5
Moto x
nexus

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
G5 fena değil ama kasası sıkıntı plastik hissiyatı hoş değil ama kılıfla kullanırsan g5 alınabilir

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
S6 Edge Plus
S7
S7 Edge
Note 5(Hafıza sıkıntı olmaz 32gb yeter bence)
Xiomi mi 5 Pro 128gb
Nexus 6P

Kendi zevkine göre birini seç.(Ekran-tasarım vs)Hiç biri seni üzmez.

byblt

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Beyler lg g5 almayın kesinlikle almayın hayatta almayın gerçekten çok kötü bi telefon dışardan gözüktügü gibi degil h850tr modelini aldım kullandım kesinlikle almayın 3310 alın daha iyi öyle böyle saçma bir telefon olamaz kesinlikle almayın neden derseni aksesuarları yok pili çok çabuk gidiyor şarj esnasında oyun oynarsan şarj olmuyor kesinlikle çok kötü bir telefon sattım gözünün yaşına bakmadan kesinlikle almayın derim uzak durun kullanmadan önce yazdıgım yorum için gerçekten kusura bakmayın unlock yapıp root yapayım dersiniz tr cihazları için unlock yok düşünün arkada iki kamera var ama çok kötü birisinin lensi kaymıştı ve 2 aylık cihaz pişman olursunuz uzaktan bakıp kanmayın