Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selman SAĞLAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Huawei gr5 , lenovo vibe p1 , TT Honor 7 birde GM 5 plus sizce hangi telefon neden ??? Benim aradığım kriterler şık , pili iyi gitmesi ve oyunlardada altta kalmamasını istiyorum dizinde önerileriniz var ise duymak isterim.Teşşekürler

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG G4 hb ithalat garantili almanız çok daha mantıklı.

Geri kalanında saydığınız çoğu model oyunlarda güzel performans gösteremeyen cihazlar.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar ben Huawei gr5 , lenovo vibe p1 , TT Honor 7 birde GM 5 plus sizce hangi telefon neden ??? Benim aradığım kriterler şık , pili iyi gitmesi ve oyunlardada altta kalmamasını istiyorum dizinde önerileriniz var ise duymak isterim.Teşşekürler

Merhaba,

Bu dusundugunuz modeller icinden tavsiyem;

*2gun Batarya+parmak izi sensoru icin: lenovo vibe p1

* 1 gun batarya+ saf android ile stabilite ve en guncel cihaz olama avantaji+2.5D ekran+ sd617 ile guncel bir islemci ve bu islemci sayesinde cat7 sinifi modem, usb type-c ile hizli sarj 3.0+flashli selfi kamerasi gibi avantajlar icin: general mobile 5 plus.

Tavsiye;

* Bu dusundugunuz cihaz 1000-1300 bandinda satilan modeller. Bu modellerin icin yukarida belirttiklerim guzel urunler fakat bu fiyatlara daha iyisini alabilmeniz mumkun. Hepsi burada da 1250tl, kipa'da 1400 tl'ye satilan lg g4 urununu tavsiye ederim. G4 islemcisi, kamerasi, ekrani ile cok iyi bir urun. Bu fiyat segmentindeki en iyi urun. Size tavsiyem listenizdeki oramta segment bu cihazlari almaktansa ust segment olan g4 almaniz yonundedir. Yok illa 1000 tl'ye bir urun alcam derseniz o zaman gm5plus guzel ozellikler sunan bir urun.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gm5 plus bir bekle
Ona gore karar verirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...