Telefon Önerisi ?

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar performansı kamerası sesi hızı güzel düzeyde olan bir telefon arıyorum çok pahalı olması benim için sıkıntılı htc one x bana cazip geliyo bazı mağazalarda pahalı bazılarında da ucuz ama güncellemesi sanki biraz eski gibi 4.2.2 iyimi sizce ? ayrıca nexus 4 ün androidi çok iyi ama bazı sıkıntılar varmış 4.4.2 de fiyatı da uygun aklımda hala bu 2 telefon var 2 sinden birisini yoksa bunlara yakın özellikli telefon mu tercih etsem bilemedim yardım edermisiniz ??

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Nexus 5 veya G2 öneririm. Ikisini de LG üretiyor ve ikiside çok iyi. Birbirlerine göre avantajları var.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Nexus 5 en ucuz ve en güncel android telefon VEYA iphone 4 al 400₺ daha ucuz keyfine kalmış

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar performansı kamerası sesi hızı güzel düzeyde olan bir telefon arıyorum çok pahalı olması benim için sıkıntılı htc one x bana cazip geliyo bazı mağazalarda pahalı bazılarında da ucuz ama güncellemesi sanki biraz eski gibi 4.2.2 iyimi sizce ? ayrıca nexus 4 ün androidi çok iyi ama bazı sıkıntılar varmış 4.4.2 de fiyatı da uygun aklımda hala bu 2 telefon var 2 sinden birisini yoksa bunlara yakın özellikli telefon mu tercih etsem bilemedim yardım edermisiniz ??
sony xperia sp öneririm nexus 4 ün kamera ses filan pek iç açıcı değil htc one x önermem yazılım güncellemesi almıyacak bu büyük bir eksi ayrıca one x in işlemcisi çok ısınıyor oyunlarda elin ısınır terler ben sana xperia sp öneriyim şarjı iyi gidiyor, kamera güzel, ses iyi öneririm...

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
millet nexus öneriyor da ben çevremde bi tane bile görmedim :D ne çok tutuluyor bu nexus :D

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Öneren çok alan yok talihsiz telefon 😄

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sana tavsiyem htcnin güncelleme destegi almayan telefonu yerine daha yeni güncelllemesi olan 4.4 bi telefon alman.

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bide bütçem fazla değil g2 ve nexus 5 in fiyatının altında bir telefon önerirmisiniz . gerçi htc one x de o fiyata ama ben başka yerde 900 bile gördüm nexus 4 ü çok öneren yok htc modellerinde de başka güzel telefon yok samsunga hiç güvenmiyorum xperia sp nin arayüzünü felan beğenmedim lg optimus g modeline takıldım oda pahalı ve onuda çok kişi önermiyor arada kaldım bide ilk android telefonum olucak iyi telefon alıp ileride pişman olmak istemiyorum ..

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0