Telefon Önerisi ve siz hangisini seçerdiniz?

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşeyler var.
İlk olarak ben cep telefonuna uygulama indirmeyi(oyun ve müzik) ve Facebook ve Twitter gibi sitelere girmeyi seven biriyim.Onun için bu özellikleri rahatça kullanabileceğim 3G'li kamerası 2MP ile 5MP arası olan çektiğim fotoğrafların görüntüsü iyi olacak olan radyo özelliği olan dokunmatik telefon ağırlığı ince olmayan tercihen beyaz renk bulabileceğim bir telefon istiyorum.Telefon önerecek arkadaşlar Samsung,Blackberry,İphone markaları dışında her markayı önerebilirler.
İkinci olarak ben Nokia markalı telefonları kullanıyorum.Şimdi de Nokia'nın Lumia 800 ve Asha 311 modellerinden birini almayı düşünüyorum.Hangisini tercih edeceğim konusunda bana yardımcı olmanızı istiyorum.Bu arada her iki telefonda Türkiye'de daha satılmıyor.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
asha da s40 işletim sistemi var. uygulama oyun açısından tavsiye etmem. Lumia daha dğru tercih olur.

kapueraci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben alabileceğim telefon markaları arasına İphone da ekledim.Yalnız İphone hangi modelini alacağım konusunda kararsızım.Bu konuda bana öneride bulunmanızı istiyorum.Öneride bulunacak arkadaşların ilk mesajımdaki almak istediğim telefondaki özellikleri belirttiğim kısmı okuduktan sonra öneride bulunmasını istiyorum.Birde alacağım telefona verebileceğim en yüksek para 750 liradır.Bu konuyu daha önceki mesajımda belirtmediğim için mesaj yazan arkadaşlardan özür dilerim.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nokia mı kaldı bu devirde :D
gel sen sony al ;)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
xperia neo v almanı öneririm söylediğin özelliklerin hepsi var fiyatı 750-800 arası