Telefon Önerisi İstiyorum

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Selamlar.Bir telefon almayi dusunuyorum.Beklentilerim: Kamerasi, performansi, pil suresi iyi olsun, arayuz donmasin yeter.Fiyat max 1200 tl

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Selamlar.Bir telefon almayi dusunuyorum.Beklentilerim: Kamerasi, performansi, pil suresi iyi olsun, arayuz donmasin yeter.Fiyat max 1200 tl

Merhaba,

Bu fiyata beklentilerinizi karsilayacak urunler;

* Asus zenfone 2 32gb: Urun 1200 tl den satiliyor. Performans konusunda fiyatinin ustunde bir performansi var. Batarya konusunda pcmark battery testinde hicte fena olmayan skorlar aliyor. Arka kamera performansi guzel. Ama on kamerasini pek basarili buldugumu soyleyemem.

* Asus zenfone selfi: Orta segment bi urun olan selfi, adindan anlasilcagi gibi kamera odakli bir urun. Arka kamerada laser focuk kullanan cihaz, on kamerada cift tonlu led flash destegine sahip 13mp genis acili bir selfi kamerasi var. Acikcasi kamera beklentisi olanlari uygun fiyatta alabilecegi guzel bir urun. Sd615, 3gb ram, 32gb rom, 3000 mah ile gelen urun vatan bikgisayarda 999 tl'ye satiliyor.

* General mobile 5 plus: Daha satisa cikmadi ama sunulan teknik ozellikleri ile umut vadeden bir urun. Sd617, 3gb ram, 32gb rom, 3100 mah batarya ile gelen urun usb typ-c arabirimini kullaniyor. Android one platformu olan cihaz saf android icin fazlasiyla yetecek bir donanima sahip. Kamera konusunda urunun gelmesini bekleyin.

* Lg g4: Urunun tek ortalama sonuc veren yonu bataryasi. Hepsi burada da 1300 tlye stilan urun piyasanin en iyi kamerali ve ekranli urunleri icinde. Sd808 gibi ust seviye bir islemci ile geldigi icin performans konusunda sorun yasamazsaniz. Kamera ve ekran zaten super. 1300 tl lik fiyata bu konularda daha iyisi yok. Bu fiyata ben olsam g4 alirdim.

**** IKINCI EL*****

* 1250-1300 tl ye ikinci el temiz samsung note 4 ler var. Islemcisi g4 un bir tik ustunde olan cihaz batarya konusunda oldukca basarili. Kamera konusunda kesinlikle oldukca iyi olan bir model. Son gelen optimizasyon guncellemesi ile batarya suresi daha da iyilestirildi. Eger ikinci ele sicak bakiyorsaniz note 4'e yonelin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Sıfır LG g4 var 1300/TL ye hepsi burada.com bu alınır bu paraya ama gm5plus var buda alınır....

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gm5 plus
Veya 1300 falan lg g4 al :)