Kaandemir46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar bana 8 bin TL lik telefon önerir misiniz? Xiamoi olmasin. En fazla 8500e kadar çıkabiliyorum. İşlemci önemli. Ekran çok ta önemli değil.
A52s-Realme GT Master EditionMerhaba arkadaşlar bana 8 bin TL lik telefon önerir misiniz? Xiamoi olmasin. En fazla 8500e kadar çıkabiliyorum. İşlemci önemli. Ekran çok ta önemli değil.
Daha önce xiamoi kullandım yazılım anlamında çok sıkıntı yaşadım o yüzden.A52s-Realme GT Master Edition
Xiaomi istememe sebebin nedir ?
İkinci el olarak Xs yada Se 2020 alabilirsin.0 olarak Realme Gt master edition yada A52s 5g almanı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar bana 8 bin TL lik telefon önerir misiniz? Xiamoi olmasin. En fazla 8500e kadar çıkabiliyorum. İşlemci önemli. Ekran çok ta önemli değil.
Daha önce xiamoi kullandım yazılım anlamında çok sıkıntı yaşadım o yüzden.
Xiaomi yazılımı üst cihazlar gayet iyi.MİUİ ortalama bir yazılım.12'den sonra çok topa tutuldu.12.5 yama gibiydi zaten.13'de düzeltmeye başladılar ama hâla ufak tefek sorunlu.14'de değişecek çok şey var.Xiaomi dışında bak aslında tek kötü olan yazılımı ama oda zaten herşey
Xiaomi yazılımı üst cihazlar gayet iyi.MİUİ ortalama bir yazılım.12'den sonra çok topa tutuldu.12.5 yama gibiydi zaten.13'de düzeltmeye başladılar ama hâla ufak tefek sorunlu.14'de değişecek çok şey var.
MİUİ 14 ile adam olmaya başlayacak.Her güncelleme ile bir sorun bitiyor, başkası geliyor. MIUI kolay kolay adam olamayacak.
Sıfır olsa daha iyi olur2. el düşünür müsünüz?
İnş hocam yetkililer duysun sesiniziMİUİ 14 ile adam olmaya başlayacak.