serkanturan129
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Selamun Aleyküm Iphone xs Samsung s10+ İkisi Arasında Kaldım Hangisini Tercih Edersiniz.
Galaxy S10 Plus işlemci (günlük kullanımda performansları nerdeyse aynı) dışında hertürlü daha iyi bir cihaz. S10 plus öneririm.Selamun Aleyküm Iphone xs Samsung s10+ İkisi Arasında Kaldım Hangisini Tercih Edersiniz.
tasarım ses batarya ekran senin için önemliyse S10+ (2 yıl güncelleme alır sonra Samsung fişini çeker Apple'da durum tam tersi)Selamun Aleyküm Iphone xs Samsung s10+ İkisi Arasında Kaldım Hangisini Tercih Edersiniz.
Ben bu ikisini tercih etmezdim çünkü bu iki markayı sevmiyorum ben garantiyi çok sallamayan biri olarak OnePlus 7T alırdım yoluma bakardım tabi bu benim 2.önerim karar senin çünkü telefonu alacak olan sensin ben değilimSelamun Aleyküm Iphone xs Samsung s10+ İkisi Arasında Kaldım Hangisini Tercih Edersiniz.
XS'i 5 sene kullanmamalı yoksa telefon elinde kalır kendi 5s'imden biliyorum satmaya kalksam 250 tl'ye gider parça niyetine alırlar bir de ekranı kırık İCloud hesabım da açık kaldı ayarlarda o yüzden satamadım kutusunda duruyorSatış kolaybolsun dersen xs
Bozuluncaya kadar kullanırım dersen s10+