Yardım Telefon numaramdan TC numaramı bulabilirler mi?

DenizzKaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşlar discord hesabıma girip telefon numarama bakan bir kişi bana telefon numaramı attı ve sana ufak bir sorgu atıp tüm aile tc sini falan bulalım ne dersin? dedi bir miktar öde bir daha konuşmayalım dedi ve para istedi 500 tl istiyor benden çok korkuyorum ne yapmam lazım telefon numarasından tc numarasını nasıl çıkartırlar?

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Arkdaşlar discord hesabıma girip telefon numarama bakan bir kişi bana telefon numaramı attı ve sana ufak bir sorgu atıp tüm aile tc sini falan bulalım ne dersin? dedi bir miktar öde bir daha konuşmayalım dedi ve para istedi 500 tl istiyor benden çok korkuyorum ne yapmam lazım telefon numarasından tc numarasını nasıl çıkartırlar?
Çıkartamazlar inanma dolandırmaya çalışıyorlar

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Sorun olmaz dostum.Engelle gitsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta sen onu korkut bu yaptığın suç diye ?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
TC'ni alıp hayatını karartacaklar grçmiş olsun bittin sen hayatının sonu geldi geçmiş olsun senin adına 6750 firma 7896 fabrika açacaklar. (!)

Hiçbir şey olmaz rahat olun sakın para göndereyim demeyin.