Telefon mu tablet mi notebook mu

tufan-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
meraba arkadaşlar... ben telefon alcam yalnız şurda kararsız kaldım telefon mu olsun tablet mi olsun notebook mu olsun çok kararsız kaldım...

eğer telefon alırsam eylülü bekleyip note 4 alcam... tablet alırsam ipad air alcam(eğer ipad air 2 yakında çıkarsa ipad air 2 alırım)... notebook alırsam i5 işlemcili 8gb ram li ve 2 gb ekran kartlı bi notebook aalırım... şu an masaüstü bi bilgisayarım var özellikleri şöyle i3 işlemci 3.20ghz, 3gb ram 512 mb ekran kartı sizce hangisi daha uygun olur

NOT: ben pc oyunlarını oynamayı seven birisiyim bi ara şuanki bilgisayarıma gta 4 yükledim çözünürlüğü filan sıfıra indirdim bilgisayar yine kastı... ve şuan watch dogs isminde i oyun daha çıktı onuda yüklemek istiyom ama pc kaldırmaz diye yüklemiyom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
notebook un özellikleri çok iyi ben olsam kesinlikle notebook alırım

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyun oynuyorsanız ya da şöyle söyliyim PC ile işiniz varsa bir bağlantınız varsa oyun meraklısıysanız vs. notebook alın. "Hangisine daha çok ihtiyacınız varsa onu alın" ama ben olsam tablet almazdım notebook ya da telefon alırdım.

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendiniz söylüyorsunuz ''oyun oynamayı seven birisiyim''. Dokunmatik ekranlarda oynanan en kaliteli oyunlar bile PC'de oynanan basit oyunların tadını vermiyor, veremiyorlar. Ağırlığınız oyun ise Notebook. Dokunmatikte oyun ise tablet. İnternet ise telefon.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence İlk Önce Notebook Al Ondan Sonra Telefon Alırsın Telefonu Aldıktan Sonra Zaten Tablete Gerek Kalmıyıcak

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hepside lazım aslında iphone 5s ipad mini2 ve macbook pro kullanıyorum .hepsiniin yeri farklı benim için yatakta ipad otururken macbook dışardayken telefon kullanırım :D
sen önce kaliteli bir notebook sonra telefon seneyede tablet al

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Tableti ele, telefon alınca yüzüne bakmazsın. Telefonun yok mu şuan, ne kullanıyorsun?