Telefon mu leptop mu

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon mu daha ise yarar leptop mu siz telefon alicaktim ama bilgisayarimizda bozuldu sizce ilk hangisini almaliyim genellikle oyun icin alıcam

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefon mu daha ise yarar leptop mu siz telefon alicaktim ama bilgisayarimizda bozuldu sizce ilk hangisini almaliyim genellikle oyun icin alıcam
oyun için alıcaksan tabiki de laptop.Bence laptop al daha iyi ,zaten şimdiki telefonların fiyatları laptopları bile geçiyor.Sonra durumun varsa alırsın telefon .

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saallaaaaa telefonu :) bilgisayrı al içine bluestack indirirsin olur biter tek eksiğin telefon no ve telefona numarsı ile olan uygulamalr whatsap mesela )

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Saallaaaaa telefonu :) bilgisayrı al içine bluestack indirirsin olur biter tek eksiğin telefon no ve telefona numarsı ile olan uygulamalr whatsap mesela )
yoo whatsapp'ta kullandım ben en ufak bir sıkıntı olmuyor.Lakin gidipte bir asphalt oynayamaz orası ayrı bir konu :)

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabletim var zaten asphalt i falan tabletten oynuyorum telefon olarak galaxy ace var ama ise yaramiyo oyun oynanmiyo telden

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hediye alicaklar 3.000 e kadar olur

bu leptopu al hem ucuz hem müthiş bu bilgisar değil gta5 gta 15 i bile kalırır :D ucuzda bi tanede zenfone alırsın 900e 6inç :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu leptopu al hem ucuz hem müthiş bu bilgisar değil gta5 gta 15 i bile kalırır :D ucuzda bi tanede zenfone alırsın 900e 6inç :)
bilgisayar bu

http://www.teknolojikapinda.com/asus-laptop-modelleri/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 bin telefon bin liraya bilgasayar var mi ama her oyunu kaldircak

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin gosterdigin bilgisayar kac yil dayanir aldiklarim hic 2 yili gecmedi lg almistim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3000 tl nakit sinirlarinda. Glaxy ace dayanilmaz bir eziyet. Bilgisayarsiz olmuyor. Bende bir ara bu duruma dustum. Cozum su: 1500 tl civarinda canavar gibi telefonlar var. Ben bu telefonlar icinden sony xperia z2 i sectim. 1500e aldim. Pc olarakta lenovo g 50-70 var. Intel i5 islemcili 4gb ram 2 gb harici ekran karti 8gb ssd. Bunuda 1500e aldim. Yani bir iphone 6 plus fiyatina ikisinide hallettim. gecen gun sony z2yi 1400tlye sifir bi yerde buldum. Lenovo nun bu modelide kipa da 1400e dusmus bi bak sana uyarsa tavsiyem bu yonde olur. Yada daha uygun bir tel secip zenfone 2 veya lg g2 falan kalan paryla daha da iyi bir pc alabilirsin.

osmn.ozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ondan önceki hp idi oda 2 yil olmadan gitti

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bütçene göre olur 2000 üstü ise laptop derim masaüstü daha iyi olur 1500 altı bise telefon derim.