S
SND Anonim 5
SDN Okuru
Nova5t kullanıyorum 79 uygulama var
Knk bende i7 kullanıyordum hafıza olmayınca gereksizleri siliyorsun ben bumu aldım 1 ay böyle tarayıcı geçmişine kadar herşeyi siliyordum ama 3 4 aydır hiçbişeyi silmiyorum 10bin resim fln var 128gb dan 50 gb yer kalmış temizlesem 70 80e çıkar diye düşünüyorumBenim telde hafıza yok olsada aklıma yükleyecek bir şey gelmiyor
Fotoğraflar hariç hiçbir şeyi silmiyorum(Google Fotoğraflar'a yedekleniyor).Knk bende i7 kullanıyordum hafıza olmayınca gereksizleri siliyorsun ben bumu aldım 1 ay böyle tarayıcı geçmişine kadar herşeyi siliyordum ama 3 4 aydır hiçbişeyi silmiyorum 10bin resim fln var 128gb dan 50 gb yer kalmış temizlesem 70 80e çıkar diye düşünüyorum
Ben ben böyle hasta gibiydim hatta iPhoneda chrome u ful gizli sekmede kullanıyordum bunda her girdiğimde yeniden açmam gerekiyor o yüzden normsl kullanıyorum ama eskiden bişi arattığımda anında geçmişi silerdim gün sonunda en geç bütün mesajları resimleri temizlerdim hatta tüm uygulamaları teker teker gezerdim bildirim tikim var rahatsız ediyor bilmiyorum ben naısl bu hale geldim üstelik o zaman fazla vaktim olmuyordu okul spor dersane fln az bi zamanda hallederdim şimdi hantallaştık sanırım korona bize yaramadıFotoğraflar hariç hiçbir şeyi silmiyorum(Google Fotoğraflar'a yedekleniyor).
2 yıldır bütün mesajlarım duruyor. ?
Hakkı alkan dün birisine google fotoğraflardaki resimleri mutlaka yedek al dedi anlamadım google resimler silincek demediki aklıma takıldı benimde epey fotom vardıFotoğraflar hariç hiçbir şeyi silmiyorum(Google Fotoğraflar'a yedekleniyor).
2 yıldır bütün mesajlarım duruyor. ?
32GB kullanıyorum.
Hocam etkin derken günde 65 tane uygulamamı kullanıyorsunuz???S9 plus kullanıyorum. Toplam 101 uygulama var. Etkin olan 65 tane
Hangi uygulamalar olduğunu sorabilir miyim bu kadar az olması dikkatimi çektideiPhone 6s Plus 5 uygulama
Kullanmadığım uygulamaları devredışı bıraktım. O yüzden etkin dedimHocam etkin derken günde 65 tane uygulamamı kullanıyorsunuz???
Twitter , Instagram , WhatsApp , Vodafone , Bundle ah pardon bir de Forest var 6 adet olduHangi uygulamalar olduğunu sorabilir miyim bu kadar az olması dikkatimi çektide
Bende silsem en fazla 20 tane kalır heraldeTwitter , Instagram , WhatsApp , Vodafone , Bundle ah pardon bir de Forest var 6 adet oldu
Mate 10 pro kullanıyorum.Cihazımda 18 tane uygulama var.Nova5t kullanıyorum 79 uygulama var
Tuşlu samsung kullanıyorum ve 9 uygulama var ? ?Nova5t kullanıyorum 79 uygulama var
Hepsi sistem uygulaması aman ne yenilikTuşlu samsung kullanıyorum ve 9 uygulama var ? ?