Telefon kulaklığını bilgisayarda mikrofon olarak kullanabilir miyim?

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elimde samsungun bi mikrofonlu kulaklığı mevcut bunu bilgisayarda hem mikrofon hem de hoparlör olarak nasıl kullanabilirim ya da kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
Mesela Ben Kullanıyorum Samsung J7 Prime Kulaklığı
Nasıl Kullanabilirsin:
Kulaklık bölümüne takıp kullanacaksınız. Eğer özel bir ayar yapıyorsanız kayıt aygıtlarında gözükecektir mikrofonu, oradan ayarlayabilirsiniz ama kulaklıkta delik varsa kullanabilirsin

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Evet kullanırsınız, tak çalıştır. Ayrıca bir ayar yapmanıza gerek olmuyor genelde.

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Konuyu çok kötü açmışım kusura bakmayın. Şöyle düzelteyeim. Bilgisayarım masaüstü ve kulaklık telefon kulaklığı oldu için tek jak var. Kulaklık bölümüne takınca ses geliyor ama discorddan vs konuşamıyorum bir ayarı var mıdır yoksa çoklaştırıcı mı almam gerekiyor.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
telefon ve pc ye womic kurarak telefonu ayni aga baglayip kablosuz mikrofon olarak kullanabilirsin.

Daemøn

Asistan
Reaksiyon puanı
203
Konuyu çok kötü açmışım kusura bakmayın. Şöyle düzelteyeim. Bilgisayarım masaüstü ve kulaklık telefon kulaklığı oldu için tek jak var. Kulaklık bölümüne takınca ses geliyor ama discorddan vs konuşamıyorum bir ayarı var mıdır yoksa çoklaştırıcı mı almam gerekiyor.
Discord'da Ayarı Oluyor Ses Girişi Çıkışını Ayarlıyorsun Ama Diğerlerini Bilmiyorum