Telefon kendi kendine işlem yapıyor

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Lg optimus 4x hd P880 sahibiyim. Cihazın orjinal sistemi Android 4.1.2 yüklü. Root yapmadım. Kırılmış uygulama yüklemedim. Birkaç gün önce kendi kendine mobil veri açılmış, aydınlatma oranı artırılmış, Rehberimdeki bir kişinin numarası silinip yerine 4440542 kaydedilip aranmış(0:00 saniye). Dün gecede mobil veri ben kurcalarken kendi kendine açıldı. Tuş kilidi ile alakalı olamaz artık. Acaba kurulan uygulamaların istediği "Tam ağ iletişimi" gibi birşey mi neden oluyor buna. Yada bir zararlı mı bulaştı?

Advandced Mobil Care, Eset Mobile Security & Antivirus, Avast Mobile Security & Antivirus ile tarattım. Daha yeniyim Android konusunda fazla bilgim de yok. Sizin de buna benzer tecrübeniz var mı?

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Telefonumda hala aynı sorun devam etmekte. Sıfırladım ama çare olmadı. Acaba rom bozulmuş olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim telefonum kore malı s3 mini telefonumda kendi kendine işlem yapıyor sanki gizli ir el kontrol ediyormuş gibi her yeri tıklayıp açıyor her ayarı değiştiriyor aynı anda bütün dokunmatik düğmeleri açıp kapatıyor bütün uygulamaları açıp bütün ayarlarını değiştiriyor sanki kafayı yemiş çıldırmış gibi oluyor en sonunda durduramayıp mecburen bataryasını çıkartıyorum bunun sebebi ne olabilir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(Aynen benimde seninki gibi s3 kore aynısı gibi işlem yapıyo ne yapcağım bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumun samsung core prime 2 hafta önce aldım kendi kendine islem yapıyor ne yapabilirim

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Romla alakalı olabilir. Güncelleme yap. Olmazsa rootla uygun bir rom yükle.

AdolfUgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format atmayı deneyin.Olmazsa yeni bir rom şart

O

onr_tos

SDN Okuru
Benim telefonum samsung galaxy e 5 son gunlerde iyice internetten kendi kendinee uygulama indiriyor ne yapmam lazim

T

Turkcell T-50

SDN Okuru
babamın telefonuda aynı o şekil oldu sanki baska bir el telefonu ele geçirmiş gibi kendine kendine işlem yapıyor telefonun bütün uygulamalarını kurcalıyor wifi yi o açıyor ben kapatıyorum o açıyor ben kapatıyorum sürekli biyerlere giriyor kurcalıyor acaba neden olabilir bir bilginiz varmı ? o işlem yaparken ben yapamıyorum . bilgisi olan varsa acil cevap yazın lütfen!!