Hayatımın 3te 2 sini silecek şey :/Kapanır büyük ihtimal, sonuçta telefon kapanınca bütün uygulamalar kapanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gizli sekmede ne vardıda bu kadar dert ediyorsunuz?
Kapanmayabilir. Aynı Windows'taki kurtarma veya macOS'deki gibi telefonlarda da ani kapanmalarda son açık olan şeyleri geri açma özelliği olabiliyor.Kapanır büyük ihtimal, sonuçta telefon kapanınca bütün uygulamalar kapanıyor.
Gizli sekmede ne vardıda bu kadar dert ediyorsunuz?
tamda böyle olur
???Kapanmayabilir. Aynı Windows'taki kurtarma veya macOS'deki gibi telefonlarda da ani kapanmalarda son açık olan şeyleri geri açma özelliği olabiliyor.
Hayatının 3te 2sini silecek şey nedir? ?Hayatımın 3te 2 sini silecek şey :/
Samsung internet kullanıyorum ins kapanır yoksa sonumuz iyi değilKapanır dostum adrenalin patlamasını bırak ve derin bir nefes al (tabi kapanması gerekiyorsa)
Bende kapanmıyorduKapanır dostum adrenalin patlamasını bırak ve derin bir nefes al (tabi kapanması gerekiyorsa)
Senin için denedim. Tarayıcım zaten samsung internet. Telefon XiaomiSamsung internet kullanıyorum ins kapanır yoksa sonumuz iyi değil
Android kaç ve tarayıcın hangisiydiSamsung internet kullanıyorum ins kapanır yoksa sonumuz iyi değil
Samsung internet kullanıyorum ins kapanır yoksa sonumuz iyi değil
Deme ???Bende kapanmıyordu
Vallaha mi gizli sekme yok yani demi ?Senin için denedim. Tarayıcım zaten samsung internet. Telefon Xiaomi
Son uygulamalar aynen duruyor ama gizli sekme kapanmış.
Knk. Ama benim cihaz Samsung 5.1 Samsung internet kullanıyorumAndroid kaç ve tarayıcın hangisiydi
Senin için Yandex Browser'da denedim ve evet gizli sekmeler kapanıyor
Samsung İnternet'te uygulama arka plandan silindiği anda gizli sekme kapanıyor. Burada önemli olan telefon kapanınca arkadaki uygulamlar kapanıyor muSamsung internet kullanıyorum ins kapanır yoksa sonumuz iyi değil
??Samsung İnternet'te uygulama arka plandan silindiği anda gizli sekme kapanıyor. Burada önemli olan telefon kapanınca arkadaki uygulamlar kapanıyor mu![]()
Senin adına sevindim, birdahakine çok dikkatli ol aman ha??
Oh be en sonunda açabildim ekranı yamulttum bı şekilde acildi hoom tuşuna bastım herşey olduğu gibi kalmış direk kapadım gizli sekmeleri ve tarayıcıyı sifirladim bugünde şansım yaver gitti yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ne olduğunu soranlar gizli sekme açma nedeni zaten tek bir neden var neyse kurtuldum hemen uyuyayım bari harkeze iyi geceler ????
Hocam bu kadar ne telaş yaptınız gizli sekmede vur masaya ne gerek var korkmaya??
Oh be en sonunda açabildim ekranı yamulttum bı şekilde acildi hoom tuşuna bastım herşey olduğu gibi kalmış direk kapadım gizli sekmeleri ve tarayıcıyı sifirladim bugünde şansım yaver gitti yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ne olduğunu soranlar gizli sekme açma nedeni zaten tek bir neden var neyse kurtuldum hemen uyuyayım bari harkeze iyi geceler ????
Adam korkudan sabunu elinden yere düşürmüş ne diyon sen? ?Ahshdshs konu buram buram sabun kokuyor ?
Gizli sekme kapandığına sevindim ??
Iyi olmus. Zaten o sabundan artık hayır gelmezdi ??Adam korkudan sabunu elinden yere düşürmüş ne diyon sen? ?
Sıkıntı yok şampuanla devam eder. Asıl gizli sekme Şampuandır ?Iyi olmus. Zaten o sabundan artık hayır gelmezdi ??
Nivea for man kullansında göreyim nasıl ağıt yakıyor ??Sıkıntı yok şampuanla devam eder. Asıl gizli sekme Şampuandır ?
Mentollü üşütür ya ? Adama iyi öneriler vermek lazım isteğine ulaşsın diye.Nivea for man kullansında göreyim nasıl ağıt yakıyor ??
Herhangi mentollü şampuanda olur ?
Hacı şakirt iyidir iyi hem ucuz ?Mentollü üşütür ya ? Adama iyi öneriler vermek lazım isteğine ulaşsın diye.
Hacı Şakir şampuanı var bizde, sizdede var mı merak ettimhahahaha
Zeytin her derde deva derler inanmazdım sonra. Önerini değerlendirecem bir zaman.Hacı şakirt iyidir iyi hem ucuz ?
Zeytinyagli sabun bana daha iyi geliyor hem daha ucuz ve hemde kuru cilde iyi geliyor ?
Ama şöyle bir şey var sevgili zaur kardeşim. Atalarımız ne demiş bilir misin ?Zeytin her derde deva derler inanmazdım sonra. Önerini değerlendirecem bir zaman.
Aslında şöyle bir bakınca arkadaş bence yanlış yapıyor. Abi senin parmağın sekme kapat tuşunda hazır durmalıydı. İki ellini de neden aynı anda kullanırsın?
Bak iki elin sesi var dedin. Bence o sesle adam kendini ifşalamış. Aşırıya kaçmamak lazım böyle şeylerde.Ama şöyle bir şey var sevgili zaur kardeşim. Atalarımız ne demiş bilir misin ?
1 elin nesi var 2 elin sesi var. ??
Aman babaanneler ölmesin. Amerikan pastası kadar dram dolu bir film daha izlemedim.Bak iki elin sesi var dedin. Bence o sesle adam kendini ifşalamış. Aşırıya kaçmamak lazım böyle şeylerde.
Amerikan pastasının durumuna düşer yoksa.