Telefon İşinden Çıkamıyorum Yardım Edin Lütfen !!!?

Reaksiyon puanı
2
1000-1500 arası

-Bataryası iyi olmalı
-fazla performans beklemiyeceğim(indrireceğim proglamlar whatsapp instagram clash) taş çatlasa 5 tane uygulama indiriim
-lise 1 e gidiyorum ve beni lise 4 bitene kadar idare etmesi lazım
-En Önemli Özelliği KAMERASI ve 5.5 İNC olması lazım bu ikisinden vazgeçemem

yardımlarınıxı bekliorum şimdiden teşekkürler :))

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
LG G4 kronik sorunsuz seri var diyorlar, sanirim en ideali bu olur sizin icin.

Reaksiyon puanı
2

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kılıf ve ekran koruyucu alıp zenfone 3 al dostum. Fakat öyle dandik kılıf ve ekran koruyucu alırsan bı halta yaramaz. Git spigen kılıf ve buff ekran koruyucu al telefonunu düşmeye kırılmaya karsı 4 sene koru. Yazılım noktasında bir zıkıntı cıkarsa o zaman servise götürürsün. Fakat 4 sene götürürmü diye sorarsan bana 4 sene uzun bir zaman. S7, Htc 10 gibi cihazlar 4 sene götürebilir gibi. Fakat 1500 lira bandındakı cogu cihaz 4 sene değilde 2.5 3 sene götürür seni. Bu arada ben 6 sene boyunca Samsung Galaxy Nexus kullandım kılıf şart dostum

Reaksiyon puanı
2
C7 bulamazsiniz oralarda malesef, resmi olarak Turkiyeye gelen bir model degil. Migroslarda satiliyor ama.
Baktımda 5.7 inc büyük gelior da zenfo 3 ten başka önerileriniz varmı o kadar performasn beklemiyorum sadece kamerası güzel olsun çok foto çekerim lise ten sonra zaten o senenin amiral gemilerinden alacağımda b ubwni götürsün işte 2.5 3 sene
--- Gönderi Güncellendi ---
Lenovo k5 note önerirmisiniz nasıl?

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Baktımda 5.7 inc büyük gelior da zenfo 3 ten başka önerileriniz varmı o kadar performasn beklemiyorum sadece kamerası güzel olsun çok foto çekerim lise ten sonra zaten o senenin amiral gemilerinden alacağımda b ubwni götürsün işte 2.5 3 sene
Yukarıda da dediğim gibi, LG G4 tarıfınize en uygun cihaz. Performans olarak Zenfone 3'e denk, kamera olarak üstün bir cihaz. Ancak serisi önemli, doğru numaraları bilmemekle birlikte bir seriden sonrasında kronik problemlerin olmadığını okumuştum. Tabiki Zenfone 3 kötü bir tercih değil, o da oldukça güzel bir cihaz.

Ben şu anda C7 kullanıyorum bu arada. 5,7" olması rahatsız ettiği için ve Vatan Teknosa vb. bulamayacağınız için önermiyorum. Yoksa ihtiyacınızı çok iyi karşılayacak bir cihaz olacaktır. 5,5" ile arasında boyut olarak fark edilir bir fark yok, ikisini de tek elle kullanmak 5 veya 5,2 inche göre zor. Tek eksisi C7'nin boyutu ise yeniden değerlendirin derim, tek el moduna sahip mi LG falan bilmiyorum ama çok büyük ellere sahip olmayan biri olarak boyutundan dolayı hiç sorun yaşamadım.

Reaksiyon puanı
2
Yukarıda da dediğim gibi, LG G4 tarıfınize en uygun cihaz. Performans olarak Zenfone 3'e denk, kamera olarak üstün bir cihaz. Ancak serisi önemli, doğru numaraları bilmemekle birlikte bir seriden sonrasında kronik problemlerin olmadığını okumuştum. Tabiki Zenfone 3 kötü bir tercih değil, o da oldukça güzel bir cihaz.

Ben şu anda C7 kullanıyorum bu arada. 5,7" olması rahatsız ettiği için ve Vatan Teknosa vb. bulamayacağınız için önermiyorum. Yoksa ihtiyacınızı çok iyi karşılayacak bir cihaz olacaktır. 5,5" ile arasında boyut olarak fark edilir bir fark yok, ikisini de tek elle kullanmak 5 veya 5,2 inche göre zor. Tek eksisi C7'nin boyutu ise yeniden değerlendirin derim, tek el moduna sahip mi LG falan bilmiyorum ama çok büyük ellere sahip olmayan biri olarak boyutundan dolayı hiç sorun yaşamadım.
lg g4 ün 601 serilerinden sonrası sorunsuz seri biliorumda bataryas çok çabuk bitiyormuş (sorunlu sorunsuz) serilerde ve vatanda 1999 tlye satılıyor sade ce internette var 1500 1400 liraya internettende güvenemediğim için :(

Reaksiyon puanı
46
2.el iPhone 6 veya SE modellerini alabilirsiniz. SE'de şarj sıkıntısı çekmezsiniz ki kamerasıda iyidir fakat ekran 5.5 değil ama alışırsınız diye düşünüyorum

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
2.el iPhone 6 veya SE modellerini alabilirsiniz. SE'de şarj sıkıntısı çekmezsiniz ki kamerasıda iyidir fakat ekran 5.5 değil ama alışırsınız diye düşünüyorum
Hocam aklıma bi an İp 4 kullandığım zaman geldi. Bana da alışırsın dediler ama ben beceremedim 1 hafta zor dayandim valla telefonu kardeşime verdim :D