Telefon ile ilgili bilgiye sahip anlayan arkadaşlar yorum yaparsa fikrini söylerse sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arma*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arma*

Asistan
Reaksiyon puanı
64
S9 Plus ile iPhone 7 Plus arasında kaldım, burada forum açıyordum iPhone 7 kasar güncelleme almaz yakın zamanda diye diye herkes soğudum cihazdan, S9 Plusu herkes çok iyi diyordu S10 çıktıktan sonra onuda kötülemeye başladılar, Oyun İşlemci ve Kamera konusunda iyi olan özellikle kamera da gerçekçi çözünürlükte ön kamerası olan çünkü sosyal medyada hikaye atarım felan, bunlarda hangisinin iyi olduğun yazarsanız sevinirim, üç tane cihaz var düşündüğüm sadece bunlardan birini söylerseniz sevinirim, üstüne para koyup şunu alsan daha iyi olur felan demeyin, iPhone 7 Plus iPhone 8 Plus S9 Plus, bu üç Cihazdan birini alıcam, iPhone 8 Plusun 7 Plustan çok farkı var mı, 7 Plus 4000 TL 8 Plus 5800 TL, 1800 TL fazla verip 8 Plus almak mantıklı olur mu ? İkisi arasında kamera islemci konusunda fark yok sanırım, S9+ İp7+ İp8+ üçünden birini önerirseniz sevinirim, son olarak S9 Plusun ön kamerası gerçek çözünürlükte resimler çeker mi iyimidir

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Sen karşılaştır sence hangisi daha iyi ?? Hiç düşünme eğer 3 telefon arasında kaldıysan S9 Plus al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB (Samsung Türkiye Garantili)
  • Ön (Selfie) Kamera 8,0 MP
  • Dahili Hafıza 64 GB
  • RAM Kapasitesi 6 GB RAM
  • Pil Gücü 3500 mAh
  • Ekran Boyutu 6,2 inç
  • Kamera Çözünürlüğü 12 MP + 12
  • İşlemci Kapasitesi 2,7 GHz Quad Core + 1,7 GHz Quad Core
Apple iPhone 7 Plus 32 GB (Apple Türkiye Garantili)
  • Ön (Selfie) Kamera 7,0 MP
  • Dahili Hafıza 32 GB
  • RAM Kapasitesi 3 GB RAM
  • Pil Gücü 2900 mAh
  • Ekran Boyutu 5,5 inç
  • Kamera Çözünürlüğü 12 MP
Apple iPhone 8 Plus 64 GB (Apple Türkiye Garantili)
  • Ön (Selfie) Kamera 7,0 MP
  • Dahili Hafıza 64 GB
  • RAM Kapasitesi 3 GB RAM
  • Pil Gücü 2691 mAh
  • Ekran Boyutu 5,5 inç
  • Kamera Çözünürlüğü 12 MP + 12
  • İşlemci Kapasitesi Hexa-core

Reaksiyon puanı
5,171
Teknik özelliklerle android-ios kıyaslamak pek mantıklı değil aynı şekilde ayrıntılı işlemci bilgisi verilmeden android-android kıyaslamasıda mantıklı değil.

Asıl konuya gelirsek samsung ve apple üst segment cihazlar. Eğer bu iki markayı alacaksak güncel amiral gemileri almak gerek. Çünkü bu iki cihaz güncelleme desteği bittikten sonra üzmeye başlıyor.

Yinede illa bu üç cihazdan birini alacaksan ip8 plus daha mantıklı.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
S9 Plus ile iPhone 7 Plus arasında kaldım, burada forum açıyordum iPhone 7 kasar güncelleme almaz yakın zamanda diye diye herkes soğudum cihazdan, S9 Plusu herkes çok iyi diyordu S10 çıktıktan sonra onuda kötülemeye başladılar, Oyun İşlemci ve Kamera konusunda iyi olan özellikle kamera da gerçekçi çözünürlükte ön kamerası olan çünkü sosyal medyada hikaye atarım felan, bunlarda hangisinin iyi olduğun yazarsanız sevinirim, üç tane cihaz var düşündüğüm sadece bunlardan birini söylerseniz sevinirim, üstüne para koyup şunu alsan daha iyi olur felan demeyin, iPhone 7 Plus iPhone 8 Plus S9 Plus, bu üç Cihazdan birini alıcam, iPhone 8 Plusun 7 Plustan çok farkı var mı, 7 Plus 4000 TL 8 Plus 5800 TL, 1800 TL fazla verip 8 Plus almak mantıklı olur mu ? İkisi arasında kamera islemci konusunda fark yok sanırım, S9+ İp7+ İp8+ üçünden birini önerirseniz sevinirim, son olarak S9 Plusun ön kamerası gerçek çözünürlükte resimler çeker mi iyimidir
Bu üç cihazdan Galaxy S9 Plus. İphone 8 plus almak yerine Galaxy S10 öneririm.

emregokdal46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 7 plus ve 8 plus arasinda aman aman bir fark yok ve aradaki 1800 tl ye degmez.ucu arasinda kaldiysan s9+ almani oneririm hem oyun hem pîl performansi icin.

Arma*

Asistan
Reaksiyon puanı
64
Peki bu üçü arasında kamera konusunda S9 sosyal medya konusunda iyi iş yapar mı ? Ön kamera çözünürlüğü iyimidir

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Peki bu üçü arasında kamera konusunda S9 sosyal medya konusunda iyi iş yapar mı ? Ön kamera çözünürlüğü iyimidir
Demek istediğin şey sanırım neden android telefonlar sosyal medyada kamera çözünürlüğü düştüğü. Bu konuda samsung instagram ile ortak çalışıyor o yüzden diğer firmalara göre daha iyi sonuçlar veriyor. Snapchat süreli kullanıyorsan tam bir rezalet sergiliyor. Kısacası sürekli sosyal medya kullanıyorsan iphone al git derim. Normal kamera açısından samsung çok daha iyi ama genel olarak android sosyal medya ağları ile tam entegre değiş maalesef.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
iphone 8plus ama kaliteli bir şey istersen xr.

AbdullahKARA07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Sosyal meralarda kullanacak sana iphone önerebilirim 1800tl lık bir fark tabiki var uzun süreli bi kullanım düşünüyorsan ip 8+ alabilirsiniz s9+dan daha fazla güncelleme alcağını düşünüyorum genelde sen bilirsin

ip7 plus ve s9 plus arasında kalırsan s9 plus

İp8 plus ve s9 plus arasında kalırsan ip 8 plus

Arma*

Asistan
Reaksiyon puanı
64
iPhone XR'ın tasarımı hoşuma gitmedi, Samsung servis ile ilgili garanti konusunda çok sorun yaşıyormuş sanırım, iPhone 8 Plus alacağım, görünüşü evet takoz gibi çerçeveli ama çok şık bir cihaz, uzun süre götürür de, fikirleriniz için teşekkür ederim