James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,728
Arkadaşlar ihtiyacınız/isteğiniz nedir telefonda hafıza olarak?
Minimum 128gb olmalı.Arkadaşlar ihtiyacınız/isteğiniz nedir telefonda hafıza olarak?
Minimum 128 GB olmalı ama bundan sonraki telefonum 256 GB olacakArkadaşlar ihtiyacınız/isteğiniz nedir telefonda hafıza olarak?
iCloud'u duyunca insan tedirgin olmuyor değil. Ama bir yandan da gereklilik kullanmak gerekiyor. ?Şahsen 128GB artık minimum olmalı telefonlarlarda.
64GB lık iPhone kullanıcısı olarak hafızam yarı yarıya dolu. iCloud sayesinde galerim yer kaplamıyor. Yetmeyene tavsiye ederim.
ICloud depolama alanı satın almamak için 256 gb almak gerekiyor 64 gb bence küfür gibi minimum 128 gb olması gerek annemin 6s 32 gbi idi ve saklama alanı dolmak üzere uyarısı alıyordu hepiCloud'u duyunca insan tedirgin olmuyor değil. Ama bir yandan da gereklilik kullanmak gerekiyor. ?![]()
Elbette kullanım çeşidine ve amacına göre değişir bu söyledikleriniz, ben daha çok güvenlik ve gizlilik açısından vurgu yapmıştım. Popüler şirketlerin revaçta uygulamaları istismarcılar tarafından hedef alınıyor çoğu zaman, iCloud da bunların içerisinde.ICloud depolama alanı satın almamak için 256 gb almak gerekiyor 64 gb bence küfür gibi minimum 128 gb olması gerek annemin 6s 32 gbi idi ve saklama alanı dolmak üzere uyarısı alıyordu hep
Cloud depolamaya güvenilmez. Hacklenir ya da sistemde hata olur. Google da öyle bir hata olmuştu adamlar başkalarının fotoğrafını görüyordu. En iyisi harici disk alıp kenara koymak.Elbette kullanım çeşidine ve amacına göre değişir bu söyledikleriniz, ben daha çok güvenlik ve gizlilik açısından vurgu yapmıştım. Popüler şirketlerin revaçta uygulamaları istismarcılar tarafından hedef alınıyor çoğu zaman, iCloud da bunların içerisinde.
Evet, bundan bahsediyorum. Fakat öyle ya da böyle bir şekilde kullanıyoruz bulut uygulamalarını. ?Cloud depolamaya güvenilmez. Hacklenir ya da sistemde hata olur. Google da öyle bir hata olmuştu adamlar başkalarının fotoğrafını görüyordu. En iyisi harici disk alıp kenara koymak.
Evet e postalar sunucularda. Malesef bazı şeyler mecbur duruyor.Evet, bundan bahsediyorum. Fakat öyle ya da böyle bir şekilde kullanıyoruz bulut uygulamalarını. ?
Eğer kullanıcı iPhone ile beraber iPad veya MacBook ile ekosisteme girdiyse, iCloud şart gibi bir şey oluyor. Almanı gerektiricek bir durum olmasa da, inanılmaz kolaylık sağlıyor.iCloud'u duyunca insan tedirgin olmuyor değil. Ama bir yandan da gereklilik kullanmak gerekiyor. ?![]()